NOU!!! Bronzare cu Henna la DIVA Beauty Studio.

 

Obtine un bronz 100% natural cu Henna.

Henna este un antiseptic natural care ajută la întărirea vaselor capilare și închide porii. Proprietățile sale bronzante se datorează taninului. Tratează, fortifică și nuanțează pielea într-un mod seducător. Are calități purifiante, tonifiante și astringente. Rezultatul va fi o piele bronzată 100% natural, fără nici un fel de efecte secundare.

Henna este numele persan al plantei “lawsonia inermis”. Originile ei sunt din Asia si coasta Mediterana a Africii, dar, in prezent, se planteaza in toata lumea in zone cu climat cald. Are flori cu patru petale mici de culoare galbena pana spre roz si frunzele produc o culoare rosiatica. De doua ori pe an frumzele se usuca si se fac pudra. Aceasta pudra este utilizata pentru vopsirea parului intr-o nuanta rosie si pentru arta mehndi. Henna contine acid hennatannic care interactioneaza cu colagenul, din celulele pieii, si cu keratina, din unghii si par lasand o culoare rosiatica pe piele, in cazul tatuarii.

1331629562-tan5_40712200

INFORMARI inainte de procedura:

  • clienta nu trebuie sa aiba rani deschise pe corp sau boli de piele;
  • cienta nu trebuie sa isi aplice creme , uleiuri sau geluri de dus pentru hidratare 24 ore inainte de procedura
  • clienta nu trebuie sa se epileze cu ceara cel putin 72 ore inainte de procedura
  • clienta nu ar trebui sa vina proaspat coafata, deoarece terapia se face in dus, cu apa si caldura eventual.
  • se recomanda sa nu vina machiata, dar, in cazul in care vine, se poate face demachiere pe loc cu apa micelara
  • bronzarea cu henna este o terapie pentru piele, din ingrediente naturale, care reactioneaza diferit in functie de pigment si de chimia corpului. De aceea nu se poate garanta o anumita nuanta de bronz. Numai dupa prima sedinta putem vedea cum reactioneaza asupra pielii.
  • imediat dupa clatire, pielea va avea o tenta portocalie, care se va estompa imediat dupa uscarea pielii, intr-un interval de 5-15 minute.
  • in cazul in care apar cateva pete, depinzand de chimia si structura pielii fiecarei cliente, va informam ca aceste pete se vor estompa in 2-4 ore de la terminarea procedurii. Aceste zone sunt vascularizate mai bine decat in restul tegumentului.
  • dupa sedinta de bronzare, clienta se poate consilia in legatura cu numarul de sedinte necesare pentru nuanta dorita.
  • dupa prima sedinta de bronzare sau imediat dupa bronzare, pana se instaleaza efectul, pentru observarea rezultatelor terapiei, se vor contraindica urmatoarele: exercitii fizice care pot declansa eliminarea de toxine  prin transpiratie, sauna sau inot in piscina cu clor, dusuri cu apa fierbinte, gomajuri foarte abrazive, aplicare de creme sau uleiuri fara recomandarea specialistilor.

Vrei să-ți întreți bronzul obținut în timpul vacanțelor sau ai nevoie de un bronz nou….alege dintre: Abonament 3 ședințe sau Abonament 5 sedinte. Se pot achizitiona si sedinte individuale in cazul in care doriti intretinerea unui bronz dobandit in nuanta dorita.

Bronzare cu Henna Pret
Abonament 3 sedinte (durata 60’/sed) 250 Ron
Abonament 5 sedinte (durata 60’/sed) 400 Ron
Sedinta individuala (durata 60’/sed) 95 Ron

In cazul care va achizitionati un pachet de 3 sau 5 sedinte, se recomada ca sedintele sa fie facute la interval scurt de timp, 1-2 zile intre sedinte, chiar si in fiecare zi. Ulterior dobandirii nuantei dorite, sedintele de intretinere se vor efectua preferabil la interval de 2 saptamani. Procedura se poate efectua atat cu sau fara ajutorul termocuvertei. Inainte de prima sedinta din abonament si inainte de sedintele de intretinere se efectueaza un gomaj cu Rhassoul, desigur inclus in pret.

custom-spray-tan

BENEFICIILE bronzarii cu henna:

Acest tip de bronzare este TRATAMENT pentru toate tipurile de ten, in special pentru peroanele care s-au expus un timp indelungat la ultraviolet (solar sau plaja in exces).

REGENERAZA si STIMULEAZA crearea de MELANINA si COLAGEN in mod NATURAL.

HIDRATEAZA in profunzime si regeneraza pielea.

Este recomandata de specialisti ca TERAPIE PREGATITOARE inainte de inceperea expunerii la soare, pentru protectia impotriva razelor UV. Protejeaza tenul de eventualele arsuri, iar pielea se bronzeaza mult mai frumos.

Persoanele suferinde de vitiligo pot beneficia de acest tip de bronzare pentru a acoperi zonele depigmentate. Dorim sa mentionam ca acest procedeu NU stimuleaza crearea de pigmenti noi, NEFIIND un remediu impotriva acestei boli autoimune. Henna doar acopera zonele depigmentate, dar necesita un numar mai mare de sedinte pentru acoperire completa.

Va asteptam cu drag la Diva Beauty Studio!

Ne gasiti pe str. George Calinescu nr.13, sector 1, (zona Pta Dorobanti).

Telefon: 021 230 23 93