Preturi mici = Oferta Verii la Diva Beauty Studio!

Vara aceasta Diva Beauty Studio, salonul dedicat tie, si-a propus sa reduca preturile la cele mai importante servicii utilizate de clienti.

Pentru 2 luni, lunile iulie si august preturile au intrat efectiv la apa, fapt care a adus un aport nou de clienti, iar desigur clientii vechi si fideli au utilizat serviciile mai frecvent.

Chiar daca in lunile de vara incasarile ar fi putut sa scada, datorita concediilor clientilor si …concediul personalului acest lucru nu s-a intamplat la noi in salon…unii clienti vin din concediu…apoi iar pleaca si evident au avut nevoie de o reimprospatare fie ca a fost vorba de manichiura-pedichiura, epilat sau spalat&coafat. Credem in faptul ca preturile mici au contat in alegerea salonului nostru pentru a nu micsora bugetul alocat concediului. Asadar….totul este perfect atunci cand toata lumea este castigata!

Intrebarea este, ca salon este important sa mentinem preturi mai reduse la cateva servicii permanent…desigur tot la standardele de calitate recunoscute pentru Diva Beauty Studio? Sau sa oferim lunar unul sau doua servicii la 50% reducere pentru a atrage?

Iata ce preturi reduse am avut si avem vara aceasta, la cele mai inalte standarde de calitate, intr-o atmosfera calda si profesionalism:

SPALAT & COAFAT = 60 Ron (in loc de 90 Ron)

SPALAT & TUNS BARBATI = 40 Ron (in loc de 60 Ron)

MANICHIURA CLASICA = 20 Ron (in loc de 35 Ron)

PEDICHIURA CLASICA = 35 Ron (in loc de 45 Ron)

EPILAT TOTAL (mustata, picioare lung, axile, inghinal total, brate, linie abdomen) = 70 Ron (in loc de 145 Ron)

MAKE-UP SEARA = 60 Ron (in loc de 90 Ron)

10 SED. LPG CELLU M6 = 800 Ron (in loc de 1200 Ron)

Te asteptam cu drag sa TE RASFETI
STIL!