Ce este celulita?

Termenul de celulita este folosit pentru a descrie depozitele de celule adipoase, prinse in septuri de tesut conjunctiv din derm, care dau pielii aspectul butonat de coaja de portocala. Aproximativ 90% din femei sunt afectate de celulita dupa atingerea pubertatii. Celulita nu are nici o legatura cu grasimea. Exista femei slabe care au celulita, dar si femei plinute care nu au celulita.
Celulita este de fapt o problema micro-circulatorie si a tesutului conjuctiv dermic si hipo-dermic. Acesta este si motivul pentru care dieta si exercitiile fizice nu pot, singure, sa elimine celulita – cu toate ca lipsa de exercitiu, hidratarea insuficienta, precum si o alimentatie neadecvata, bogata in grasimi si zaharide sunt factori importanti care duc la accentuarea celulitei.

De ce sunt femeile predispuse la celulita?

Pielea femeilor este alcatuita diferit de cea a barbatilor, pentru a le putea permite acestora sa stocheze grasime in timpul sarcinii si alaptarii si pentru a se putea extinde/expanda imaelys n timpul acestor perioade. Datorita fluctuatiilor hormonale estrogenice, pielea va retine fluide, tesutul conjunctiv din derm se va intari, circulatia limfatica si sanguina va fi diminuata, determinind acumularea in derm a produsilor toxici care  duc la incetinirea metabolismului, fapt ce favorizeaza depunerile de trigliceride in adipocite, cu marirea de volum a acestora (pina la de 300 de ori volumul initial) si accentuarea sugrumarii circulatiei – realizindu-se un cerc vicios care in cele din urma se va concretiza prin aparitia celulitei.

Ce putem face impotriva celulitei?

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu atunci cind sunt intelese cauzele aparitiei celulitei. Avind in vedere ca celulita este predominant o problema circulatorie si de metabolism, primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa imbunatatim micro-circulatia in derm. Acest lucru se poate face cel mai usor prin masaj, care poate fi realizat manual (putin eficient), sau mecanic, cu ajutorul unor masini specializate.
Cea mai performanta dintre aceste masini este LPG Cellu M6 Keymodule (care realizeaza tratamentul numitEndermologie)  Exista si alte aparate, bazate pe succtiune sau/si cu role pasive, dar sunt de regula simpliste, si nici unul nu are eficienta Endermologie – dovedita in peste douazeci si cinci de ani de experienta.LPG logo HteDef

 

ENDERMOLOGIE – Remodelare Corporala cu LPG CELLU M6
Lipomassage-ul (tratamentul corporal) este prima tehnica non-agresiva care si-a demonstrat din punct de vedere stiintific eficacitatea in modelarea corpului, redand fermitate si netezime pielii.

Efectele dureaza pentru ca Cellu M6 nu urmareste doar sa te scape de probleme, ci stimuleaza pielea sa produca singura colagen si elastina.

Aparatul mai dispune si de Liftmassage-ul (tratamentul tenului) care reduce ridurile si stimuleaza tesuturile fetei si gatului cu scopul de a le reduce din aspectul neplacut, redandu-ti frumusetea naturala.

Abonament LPG de 16 Sedinte = 1600 Ron (1 rata) sau 1750 Ron (2 rate)

Pe langa LPG Cellu M6 poti scapa de celulita si cu masajul manual anticelulitic. 80 Ron/ Sed (sau 800 Ron 10+1 sedinta cadou) si / sau impachetari vinoterapie de la Bruno Vassari cu termocuverta 95 Ron / Sed (sau 950 Ron 10 sed impachetari + 1 sed masaj anticelulitic cadou).


Tarife Endermologie LPG Cellu M6 Femei Barbati
LPG Cellu M6 = Lipomassaje (corporal), Liftmasssage (facial), Drenaj limfatic, Antiaging
Sedinta LPG Cellu M6 45′ 120 Ron 120 ron
Pachet 16 sed. LPG Cellu M6 a 45′(1 rata initiala) 1600 Ron 1600 Ron
Pachet 16 sed. LPG Cellu M6 a 45′(2 rate: initiala & la 1/2 din abon.) 1700 Ron 1700 Ron
Costum special LPG 100 Ron 100 ron

charlotte