Unghii false, dar ascultatoare!

Daca vrei sa fii frumoasa, cu siguranta stii ca nici o pereche de manusi fine nu concureaza frumusetea unei maini expuse cu gratie! Si nu exista gratie in mana unei femei daca nu exista o manichiura perfecta! La Diva Beauty Studio vei avea unghii de vis indiferent daca natura ti le-a dat sau nu! Ingrijire si mai ales aplicatie de unghii false care sa te faca mai frumoasa in fiecare zi! Hai sa iti povestesc!

Ti se rup unghiile repede si se exfoliaza ? Exista multe solutii pentru a avea unghii frumoase, poate acum este momentul sa incerci una dintre ele : unghiile false, respectiv unghii tehnice. Aceasta este o optiune si pentru cine isi roade unghiile sau au probleme cu cresterea lor deoarece odata cu aplicarea de unghii tehnice, unghii false dispare automat acest tic.

Multe opinii sustin ca unghiile naturale nu vor fi la fel dupa aplicarea unghiilor tehnice, respectiv unghiilor false. Gresit ! Daca unghiile tehnice sunt aplicate corespunzator ,in momentul in care unghiile tehnice sunt indepartate veti remarca ca unghiile naturale nu a fost deteriorata deloc de unghiile tehnice, insa bineinteles nici nu le va imbunatati starea, vor fi exact cum au fost inainte de a aplica unghiile tehnice, false.

Aplicarea unghiilor tehnice poate fi privit precum vopsitul parului, intra in obisnuinta oricarei femei, iar daca te plictisesti la un moment dat poti decide sa ti le dai jos si unghiile tale vor arata ca inainte sa-ti aplici unghii tehnice.

Aspectul mainilor unei femei este precum o cartea de vizita, reprezentant personalitatea fiecarei femei. Intocmai de aceea unghiile noastre necesita o ingrijire permanenta si foarte mare atentie. Acolo unde unghiile naturale sunt subtiri, roase, exfoliate intervine manichiura artificiala reprezentata cel mai bine de unghiile tehnice respectiv unghiile false.

Daca ai incercat pana acum unghii false, stii perfect ce presupun: mult efort de intretinere si teama permanenta ca vor pica. Dar Diva Beauty Studio are grija ca de acum unghiile false sa ramana doar o incantare: aplicate aici, ele rezista pe ungiile tale naturale pana la 2-3 saptamani, in conditiile in care, in mod obisnuit, ele sunt “garantate” doar 7-10 zile. De ce? Pentru ca specialistii Diva Beauty Studio sunt pregatiti permanent pentru a-ti acorda servicii grozave. Ei participa continuu la traininguri si seminarii de inalta specializare si folosesc in munca lor materiale de calitate . Poti fi sigura ca serviciile Diva se fac cu mare profesionalism!

Ce mi se ofera?

• Un mediu minunat, in care iti vei dori sa revii de fiecare data. Salonul este situat in Dorobanti si iti pune la dispozitie cele mai exclusiviste tratamente. In plus, vei fi incantata de primire si vei simti cu adevarat ca ai ajuns printre prietene!
• Calitate: Folosim atat gel cat si acryl, in ambele variante putand opta pentru unghii false, constructie de unghii (prelungirea unghiilor naturale) sau pentru protectia unghiei naturale (cand ai lungimea dorita dar unghiile se exfoliaza sau sunt in valuri). Desigur, vei fi ajutata sa alegi ceea ce ti se potriveste mai bine. Diferenta intre gel si acryl este ca la gel nu poti renunta la unghia falsa pentru ca ea nu se poate indeparta decat prin pilire ceea ce dauneaza unghiilor tale, insa unghiile par mai naturale si iti ofera acel minunat efect de… diva mult mai repede! Desigur, daca esti meticuloasa si crezi in desavarsire, apeleaza cu incredere la acryl! Lucrul cu acryl este o arta si doar experienta va face diferenta: unghiile tale vor atata intr-un mod unic si absolut fermecator! Unghia naturala se va fortifica si creste sub unghia falsa, astfel oricand doresti poti reveni la unghii mai tari, mai sanatoase.
• Varietate: Principalele formate sunt: patrat clasic, oval clasic, pipe si stiletto. Spre exemplu, unghiile stiletto (ascutite) au aparut in Ucraina, unde se poarta foarte mult. In tarile europene se poarta mai mult formatele clasice (patrat, oval), dar, in ultimul timp, si formatul stiletto. Ai la dispozitie si sansa de a alege un french permanent mereu in voga pe care sa il “maschezi” cu lac colorat si pe care sa il scoti la iveala in aceeasi forma perfecta dupa indepartarea lacului de unghii. Mai poti alege dintr-o multime de modele, de la stampile cu diverse forme, pictura, strasuri, aplicatii de acryl pana la flori naturale.

Si toate acestea la un pret mediu, ba chiar prea mic pentru calitatea oferita. Ca sa te convingi este suficient sa incerci o data!

Tarife Manichiura Tehnica Femei Barbati
Aplicare unghii tehnice gel/acryl 110 Ron
Constructie unghii gel/acryl 140 Ron
Protectie pe unghie naturala gel/acryl 80 Ron
Intretinere unghii tehnice gel/acryl 85 Ron
Intretinere protectie gel/acryl 80 Ron
Intretinere constructie unghii gel/acryl 85 Ron
French permanent gel/acryl 20 Ron
Schimb shine 20 Ron
Demontare unghii tehnice fara noua aplicare 30 Ron

pic_Unghii-gel_265939_large
404662100003962