LPG Cellu M6: Nr.1 mondial in combaterea celulitei!

Ce este celulita, cum apare si cum poate LPG Cellu M6, Nr. 1 Mondial, sa o combata?

LPG Cellu M6 este lider mondial in domeniul remodelarii corporale, obtinand conform studiilor, cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase. Tehnologia LPG este brevetata FDA si este alegerea vedetelor de la Holywood, care isi mentin astfel forma corpului.

download

✓ stimuleaza circulatia limfatica si a sangelui

✓ imbunatateste metabolismul

✓ dreneaza si reface tesutul conjunctiv

✓ procedura non-evaziva, nedureroasa

✓ nu sparge capilarele si nu provoaca hematoame

Eficacitatea LPG a fost dovedita prin peste 85 de studii clinice. Zonele tratate sunt mai putin compacte, mai putin voluminoase si sunt decongestionate. Pielea este mai fina si mai ferma.

Initial, grasimile si zaharul sunt depozitate de catre adipocite in tesutul gras. In timpul sedintei de lipoliza, rolele LPG stimuleaza lipoliza si activeaza eliminarea grasimilor. In acest fel, grasimile sunt transformate intr-o sursa de energie pentru muschi.

Pe langa problemele hormonale care favorizeaza aparitia celulitei, aceasta se datoreaza si acumularii de grasime in tesutul adipos si a retentiei de apa (in derma si hipoderma).

Pe masura ce adipocitele cresc, “invelisurile” care le contin isi schimba forma si trag de ancorele pe care le au in piele, rezultand astfel aspectul de coaja de portocala a celulitei. Procesul se autosustine deoarece circulatia sangelui este incetinita, ducand la stagnarea deseurilor metabolice. Aceste zone de celulita pot sa fie dureroase daca presiunea din interiorul saculetelor de grasime creste.

cellum6-2

Stimularea produsa cu ajutorul rolelor mecanice LPG declanseaza un raspuns biologic profund: tesuturile in care sunt prinse adipocitele devin mai moi, iar sangele si circulatie limfatica este repornita.

Rezultatul: procesul de eliberare a grasimilor (lipoliza) este reactivat in mod natural pentru a elimina grasimea localizata si imperfectiunile.

Este o metoda neinvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei.

Este singura metoda de tratament a celulitei demonstrata ca modifica structura tesutului conjunctiv.

Sedintele LPG se fac de minim 2 ori si maxim de 3 ori/saptamana. Corpul se acopera cu un costum special, pentru a proteja pielea. Nu uita, deoarece procesul propriu al fiecarui organism este reversibl, mentine-te si ulterior terminarii numarului de sedinte optim pentru tine, cu cate 1 sedinta la 1-2 saptamani.

bouger

De aceea, cele care am incercat LPG Cellu M6 ne mandrim cu un corp tonifiat tot timpul anului….si nu vrem sa renuntam niciodata la acest rasfat necesar!

Preturile le poti accesa aici:

Endermologie – LPG Cellu M6, KEYMODULE [2]

…sau poate prinzi oferte speciale lansate periodic pentru LPG Cellu M6 aici:

Oferta Lunii

Programari la: 021 230 23 93 , Str. George Calinescu nr.13, sector 1, Bucuresti (zona Pta Dorobanti)

Contact