Dermopigmentare (Micropigmentare)

Dermopigmentare (Micropigmentare) - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Dermopigmentare (Micropigmentare)

Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti va ofera servicii de DERMOPIGMENTARE (MICROPIGMENTARE) de calitate superioara. Oferta de Dermopigmentare (Micropigmentare) de la Salon Dorobanti – Diva Beauty Studio by Contesse este valabila atat pentru barbati cat si pentru femei.

Dermopigmentare sau micropigmentare inseamna o procedura de infrumusetare care este numita uneori si machiaj semi-permanent. Aceasta procedura are scopul de a corecta, de a evidentia si, in ultima instanta, de a infrumuseta fizionomia. Tehnica folosita este una  total diferita de cea pentru realizarea tatuajului clasic.Procedura de dermopigmentare (micropigmentare) se face doar in urma unei programari. Durata ei este de aproximativ 2 ore. In prealabil este necesara  o consiliere cu privire la dorintele si asteptarile clientei in legatura cu rezultatul final. Dermopigmentarea (micropigmentarea) se realizeaza cu un aparat profesional digital, special conceput pentru realizarea tatuajelor cosmetice. Acul si capul aparatului sunt sterile si de unica folosinta. Se folosesc pigmenti cosmetici medicali  testati dermatologic, alergologic, antialergic si antiseptic cu  o gama variata de culori. Machiajul semipermanent se face de obicei intr-o singura sedinta dar se recomanda si a doua sedinta, de retus,  la cateva saptamani de la prima. Zonele de interes sunt:

 • Buzele, a caror senzualitate poate fi accentuata. Conturul buzelor poate fi mai bine definit, cu efect de marire sau reductie. Se pot corecta asimetriile si se pot obtine efecte de volum.
 • Ochii. Prin provedeul aplicat la baza genelor, se poate creea iluzia de gene mai dese, iar ochii sunt evidentiati, de asemenea si culoarea lor.
 • Sprancenele sunt un element foarte important din punct de vedere al esteticii si al expresiei faciale ca si al simetriei. Dermopigmentarea (micropigmentarea) poate acoperi cicatricile iar o tehnica numita „fir cu fir” poate reproduce firul de par al sprancenelor, ducand la un rezultat fidel, cu aspect natural.

Dermopigmentarea (micropigmentarea) poate corecta tatuajele defectuoase sau care nu mai sunt dorite, utilizand un pigment de culoarea pielii.

Servicii si preturi Dermopigmentare Femei Barbati
Micropigmentare sprancene+corectie tatuaj vechi 1200 Ron  –
Micropigmentare buze 1200 Ron
Micropigmentare sprancene 1000 Ron

Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Coafor

Coafor Dorobanti - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

La Coafor Dorobanti, la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti o raza de frumos ne lumineaza chipul – este mesajul pe care parul ingrijit si stralucitor il va transmite pentru tine.

La Coafor Dorobanti, la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti va rasfatam cu o gama larga de servicii de hairstyling:  de la tratamente  pentru par, colorare, tunsoare la cel mai inalt standard de calitate si exigenta si pana la coafuri si cocuri sofisticate, impletituri si extensii de par.


La Coafor Dorobanti, Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti folosim doar branduri de calitate: L’oreal, Wella, Tigi. Vopsele: Natulicue, Illumina de la Wella, produs vopsit ton pe ton Wella ColorTouch (1 tub activator).

Va oferim de asemenea servicii complete de hairstyling de la spalat, vopsit, decolorat si tratament pana la coafat mireasa, suvite, extensii si tuns copii.

Extensii de par:

La Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti iti oferim o ama variata de extensii par la comanda. Extensiile de par sunt un trend mondial. Se stie ca multe staruri au un stil foarte divers, aproape cameleonic: astazi le vedem cu o tunsoare pixie, maine cu bob iar dupa doua zile cu parul lung pana la solduri. Ne fac adesea sa ne intrebam cum arata cu adevarat parul lor natural. Se pare insa ca, in ultima vreme, accesoriul preferat de celebritati pentru a-si transforma look-ul de la o zi la alta sunt extensiile de par. Extensiile de par au devenit foarte populare in ultima perioada pentru ca sunt o metoda eficienta si la indemana de a-ti schimba look-ul. Cu o simpla vizita la un salon de infrumusetare poti adauga lungime, volum si chiar culoare parului natural, iar tot procesul dureaza doar cateva ore.

Vopsit par si tratament par:

Sa arati bine este, desigur, important. Dar sa fii si sanatos este si mai important. De aceea la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti iti oferim nu doar vopsele de calitate, de la branduri exceptionale, la manopera vopsit par dar si tratament par cu materiale de foarte buna calitate pentru ca tu sa ai un par sanatos.

Tuns copii:

Noi, la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti ne gandim nu doar la frumusetea mamicilor ci si la cei mici. De aceea te asteptam cu pachete speciale pentru tuns copii.

Coafura mireasa/mirese, Coafura evenimente, Coafat mireasa/mirese, Coafat evenimente:

Atat pentru nunti cat si pentru alte evenimente speciale din viata ta, noi, cei de la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti, ne adaptam nevoilor si cerintelor tale cu o gama foarte larga de servicii pentru coafura mireasa/mirese, coafura evenimente, coafat mireasa/mirese, coafat evenimente.

Preturi Coafor Dorobanti Femei Barbati
Tuns
Tuns copii 35-45 Ron 50 Ron
Tuns forma 60-70 Ron
Tuns breton 10 Ron
Tuns varfuri 45 Ron
Spalat par & Tratamente par
Spalat barbati 15 Ron
Spalat dupa vopsit 45 Ron
Spalat + balsam 30 Ron
Spalat + masca 35 Ron
Spalat + fiola 60 Ron
Tratament KERASTASE EXTENSIONISTE 90 Ron
Uscat par
Uscat 25 Ron
Indreptat placa 50 Ron
Coafat perie
Coafat par scurt 55 Ron
Coafat par mediu 60-65 Ron
Coafat par lung 70 Ron
Coafat mireasa par mediu 250 Ron
Coafat mireasa par lung 300 Ron
Coafat par cu extensii 120-150 Ron
Coafat difuzor mediu / lung 50 Ron
Coafat special par mediu 80-100 Ron
Coafat special par lung 150-200 Ron
Manopera decolorat/vopsit/suvite
Vopsit manopera radacina 60 Ron
Vopsit manopera mediu 65 Ron
Vopsit manopera lung 75 Ron
Manopera suvite par scurt 70 Ron
Manopera suvite par mediu 80 Ron
Manopera suvite par lung 100 Ron
Manopera decolorat radacina 60 Ron
Manopera decolorat mediu 80 Ron
Manopera decolorat lung 100-120 Ron
Manopera extensii tape-on 1 set 250 Ron
Manopera extensii tape-on 2 seturi 350 Ron
Manopera extensii tape-on 3 seturi 450 Ron
Intretinere extensii 1 set 300 Ron
Intretinere extensii 2 seturi 400 Ron
Intretinere extensii 3 seturi 500 Ron
Produs decolorat/vopsit
Vopsea WELLA KOLESTON 85 Ron
Vopsea ILLUMINA 85 Ron
Vopsea COLOR TOUCH 85 Ron
Decolorat WELLA pudra / cupa 40 Ron

coafor dorobanti

Coafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Coafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti


Alte servicii: Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Extensii par tape on, cusute, clip on

Extensii par - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Cea mai buna modalitate de a-ti schimba radical look-ul, de a avea un par lung, bogat si matasos in doar cateva ore, este de a aplica extensii par.

Va punem la dispozitie extensii par natural, SHE So.Cap USA, dar in functie de preferintele dvs si alte brandusi de calitate superioara, in urmatoarele variante: tape on (extensii par cu benzi adezive invizibile), cu microring, extensii par clip-On, cusute sau cozi atasabile.

Preturi Extensii par TB cu banda adeziva Culori majoritare Culori 60,613
TB Extensii Tape-On (inl. 40 benzi)
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 30cm lungime 1200 Ron 1240 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 35cm lungime 1260 Ron 1300 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 40cm lungime 1320 Ron 1320 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 45cm lungime 1360 Ron 1420 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 50cm lungime 1480 Ron 1580 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 55cm lungime 1560 Ron 1620 Ron
Manopera Montat/Intretinere Extensii Tape-On 480 Ron 480 Ron
TB Supliment Extensii Tape-On (inl. 20 benzi)
TB Supliment Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv. 320 Ron 320 Ron
Manopera Montat TB Supliment Extensii Tape-On 80 Ron 80 Ron
Preturi alte tipuri de extensii par
Extensii Cusute
SoCap, 100% par natural uman drept, 50/60cm lungime, 1,3m latime, 100g 700Ron
Manopera Coasere 2 randuri 350 Ron
Manopera Coasere 3-4 randuri 400 Ron
Manopera Scoatere Extensii Cusute 100 Ron
Extensii Clip On
SoCap, 100% par uman drept, 50/55cm lungime, 9 buc/set (4 late de 3cm, 2 late de 10cm, cate una de 16, 20 si 23cm), 120g 800Ron
SoCap, 100% par uman drept, 40/45cm lungime, 9 buc/set (4 late de 3cm, 2 late de 10cm, cate una de 16, 20 si 23cm); 110g 770Ron
SoCap, 100% par uman drept, 50/55cm lungime, 3 buc/set (l=16cm); 65g 470Ron
SoCap, 100% par uman drept, 50/55cm lungime, 1 buc/set (l=16cm); 27g 185Ron
Coada atasabila
Socap, Diva:par drept, 100% par uman, 55cm lungime, 100g 590 Ron
Socap, Janet:par ondulat, 100% par uman, 55cm lungime, 100g 650Ron

EXTENSII DE PAR CU ADEZIV (TAPE-ON sau TAPE-IN)

Este cel mai popular tip de extensii la ora actuala din lume! Sunt extensii de par care se ataseaza cu ajutorul unor benzi adezive. Sunt usor de purtat si foarte confortabile. Se pot coafa cu usurinta, fiind fabricate din par natural 100%.

Extensiile de par cu adeziv reprezinta o tehnica revolutionara si este una dintre cele mai non-invazive asupra firului de par.
Extensii par - Diva Beauty Studio by Contesse, salon DorobantiExtensii par - Diva Beauty Studio by Contesse, salon DorobantiExtensii par - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti

Ce sunt extensiile cu banda adeziva?

Sunt extensii din par natural, semipermanente, cu banda adeziva medicala.  Ele se mai numesc si tape in / tape on pentru ca la capat sunt unite printr-o banda transparenta care lasa sa se vada scalpul, devenind astfel aproape invizibile.

Cum se monteaza extensiile cu adeziv?

Ele nu se lipesc pe pielea capului, ci se aplica pe par (bine spalat si uscat in prealabil) foarte aproape de radacina, prin tehnica tip sandwich.

Fixarea extensiilor de par cu banda adeziva se face usor si accesibil, fara utilizarea unor dispozitive speciale. Aceasta metoda unica este absolut inofensiva pentru parul natural si scalp.

Montarea “sandwich-style” se realizeaza prin lipirea a doua suvite de extensii pe o suvita de par.

Cat timp le poti tine in par?

Extensiile cu adeziv se pot tine in par aproximativ 2 luni sau cat rezista banda cu care le montezi si in functie de cum le ingrijesti, evident.

Pentru ingrijirea extensiilor este nevoie de produse adecvate, sampoane hidratante, pe care vi le recomanda stilistul Diva Beauty Studio.

Se pot refolosi extensiile tape-on?

Da, iar procesul este chiar simplu. Se indeparteaza din par cu o solutie speciala , se curata bine banda veche si se aplica una noua.

Extensiile cu adeziv sunt bazate pe sistemul unic brevetat de banda adeziva medicala care ofera posibilitatea de a reutiliza extensiile.

Cum se indeparteaza extensiile cu adeziv?

Dupa aproximativ 2 luni, datorita cresterii radacinii , extensiile trebuie scoase. Acest lucru se face utilizand o solutie special creata pentru extensiile cu adeziv.

Dupa ce toate extensiile din par au fost inlaturate se impune spalarea parului si pregatirea extensiilor (se repune banda adeziva ) urmand sa fie reaplicate aceleeasi extensii .
Acest procedeu de inlaturare / reaplicare la radacina se poate face de aproximativ 5 – 6 ori, in functie de ingrijirea pe care le-o oferi.

EXTENSII CU CLIPSURI (CLIP-ON), OCAZIONALE

Extensiile clip on sunt cele mai “la moda” extensii de par din lume, la ora actuala, si care se bucura de o mare crestere a popularitatii si la noi. Acestea sunt foarte versatile, nemaifiind nevoie sa mergeti la salon ca sa le atasati. Vi le puteti atasa singure acasa in câteva minute, fiind la fel de usor de luat jos.

Puteti sa va schimbati look-ul zilnic fara nici un fel de risc pentru parul dumneavoastra.

Se ataseaza cu clame mici discrete dar foarte rezistente.

EXTENSII CUSUTE

Extensiille cusute STW sau la metru sunt din par natural 100%,de cea mai buna calitate nemteasca. Extensiile cusute sunt extensii permanente care se pot coase, aplica foarte usor numai in salon de specialitate, necesitand o reaplicare dupa 3-4 luni in functie de cat de repede va creste dumneavoastra parul.
Fiind aplicate prin coasere, extensiile cusute nu deterioreaza deloc parul dumneavoastra!

Este unul dintre cele mai inofensive moduri de a avea un par bogat si lung in permanenta!

Va asteptam la salon pentru alegerea nuantei din mostrar si ulterior va programam pentru aplicare, pentru momentul cand se livreaza de catre furnizor extensiile care vi se potrivesc.

Extensii par - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Manichiura-Pedichiura Clasica/Semipermanenta/ Gel

Manichiura si Pedichiura (Unghii) - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Servicii si preturi manichiura si pedichiura (unghii) Dorobanti

Ca si chipul, mana iti va ascunde sau trada varsta… Lasa-te pe mainile noastre pentru a te rasfata, iar rezultatul va fi uimitor si eficent.

Va oferim o multitudine de servicii pentru unghii frumoase: manichiura la cald cu o crèma nutritiva, manichiura si pedichiura spa, gomaje pentru regenerare, parafina…acestea desigur ca rasfat pe langa manichiura si pedichiura clasica sau cu oja semipermanenta. Suntem recunoscuti ca fiind ireprosabili si pentru manichiura tehnica cu gel sau acryl pe tips sau construite.

De asemenea detinem cel mai eficient aparat cu IPL – Formatk– cu care tratam eficient, nontoxic onicomicoza (micoza unghiilor) in doar 10 sedinte-GARANTAT!

Preturi Manichiura si Pedichiura Femei Barbati
Manichiura
Manichiura clasica 50 Ron
Manichiura semipermanenta 85 Ron
Pedichiura
Pedichiura clasica 70 Ron
Pedichiura semipermanenta 105 Ron
Pedichiura gel 120 Ron

Branduri folosite: Vinylux & Shellac by CND, Opi, Opi GelColor, Orly, Melkior, Cuccio, IBD.


Manichiura si Pedichiura (Unghii) - Diva Beauty Studio by Contesse - Salon DorobantiCND_Shellac_LogoManichiura si Pedichiura (Unghii) - Diva Beauty Studio by Contesse - Salon DorobantiManichiura si Pedichiura (Unghii) - Diva Beauty Studio by Contesse - Salon Dorobanti

Manichiura si Pedichiura (Unghii) - Diva Beauty Studio by Contesse - Salon Dorobanti Manichiura si Pedichiura (Unghii) - Diva Beauty Studio by Contesse - Salon DorobantiManichiura si Pedichiura (Unghii) - Diva Beauty Studio by Contesse - Salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Manichiura tehnica cu gel

Manichiura Tehnica cu gel - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Unghii false, dar ascultatoare! Manichiura perfecta!

Daca vrei sa fii frumoasa, cu siguranta stii ca nici o pereche de manusi fine nu concureaza frumusetea unei maini expuse cu gratie! Si nu exista gratie in mana unei femei daca nu exista o manichiura perfecta! La Diva Beauty Studio vei avea unghii de vis indiferent daca natura ti le-a dat sau nu! Ingrijire si mai ales aplicatie de unghii false care sa te faca mai frumoasa in fiecare zi!

Servicii si preturi Manichiura Tehnica Femei Barbati
Constructie gel 180 Ron
Protectie gel 140 Ron
Intretinere  gel 120 Ron
Indepartare gel 30 Ron
Aplicat pasta 25 Ron
French 20 Ron
Indepartat semi 20 Ron
Aplicat Oja Semi 50 Ron
Model 20 Ron

Ti se rup unghiile repede si se exfoliaza?

Exista multe solutii pentru a avea unghii frumoase, poate acum este momentul sa incerci una dintre ele : unghiile false, respectiv unghii tehnice. Aceasta este o optiune si pentru cine isi roade unghiile sau au probleme cu cresterea lor deoarece odata cu aplicarea de unghii tehnice, unghii false dispare automat acest tic.

Multe opinii sustin ca unghiile naturale nu vor fi la fel dupa aplicarea unghiilor tehnice, respectiv unghiilor false. Gresit ! Daca unghiile tehnice sunt aplicate corespunzator ,in momentul in care unghiile tehnice sunt indepartate veti remarca ca unghiile naturale nu a fost deteriorata deloc de unghiile tehnice, insa bineinteles nici nu le va imbunatati starea, vor fi exact cum au fost inainte de a aplica unghiile tehnice, false.

Aplicarea unghiilor tehnice poate fi privit precum vopsitul parului, intra in obisnuinta oricarei femei, iar daca te plictisesti la un moment dat poti decide sa ti le dai jos si unghiile tale vor arata ca inainte sa-ti aplici unghii tehnice.

Aspectul mainilor unei femei este precum o cartea de vizita, reprezentant personalitatea fiecarei femei. Intocmai de aceea unghiile noastre necesita o ingrijire permanenta si foarte mare atentie. Acolo unde unghiile naturale sunt subtiri, roase, exfoliate intervine manichiura artificiala reprezentata cel mai bine de unghiile tehnice respectiv unghiile false.
Manichiura cu gel - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Daca ai incercat pana acum unghii false, stii perfect ce presupun: mult efort de intretinere si teama permanenta ca vor pica. Dar Diva Beauty Studio are grija ca de acum unghiile false sa ramana doar o incantare: aplicate aici, ele rezista pe ungiile tale naturale pana la 2-3 saptamani, in conditiile in care, in mod obisnuit, ele sunt “garantate” doar 7-10 zile. De ce? Pentru ca specialistii Diva Beauty Studio sunt pregatiti permanent pentru a-ti acorda servicii grozave. Ei participa continuu la traininguri si seminarii de inalta specializare si folosesc in munca lor materiale de calitate . Poti fi sigura ca serviciile Diva se fac cu mare profesionalism!
Manichiura cu gel - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti
Ce mi se ofera?

 •  Un mediu minunat, in care iti vei dori sa revii de fiecare data. Salonul este situat in Dorobanti si iti pune la dispozitie cele mai exclusiviste tratamente. In plus, vei fi incantata de primire si vei simti cu adevarat ca ai ajuns printre prietene!
 • Calitate: Folosim gel, putand opta pentru unghii false, constructie de unghii (prelungirea unghiilor naturale) sau pentru protectia unghiei naturale (cand ai lungimea dorita dar unghiile se exfoliaza sau sunt in valuri). Desigur, vei fi ajutata sa alegi ceea ce ti se potriveste mai bine. Diferenta la gel este ca nu poti renunta la unghia falsa pentru ca ea nu se poate indeparta decat prin pilire ceea ce dauneaza unghiilor tale, insa unghiile par mai naturale si iti ofera acel minunat efect de… diva mult mai repede!
 • Varietate: Principalele formate sunt: patrat clasic, oval clasic, pipe si stiletto. Spre exemplu, unghiile stiletto (ascutite) au aparut in Ucraina, unde se poarta foarte mult. In tarile europene se poarta mai mult formatele clasice (patrat, oval), dar, in ultimul timp, si formatul stiletto. Ai la dispozitie si sansa de a alege un french permanent mereu in voga pe care sa il “maschezi” cu lac colorat si pe care sa il scoti la iveala in aceeasi forma perfecta dupa indepartarea lacului de unghii. Mai poti alege dintr-o multime de modele, de la stampile cu diverse forme, pictura, de la strasuri pana la flori naturale.

Si toate acestea la un pret mediu, ba chiar prea mic pentru calitatea oferita. Ca sa te convingi este suficient sa incerci o data!


Manichiura cu gel - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti
Unghii-gel-Manichiura-Pedichiura-4


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Cosmetica clasica & Machiaj profesional

Cosmetica si Machiaj - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Servicii si preturi cosmetica Dorobanti

Un estetician este ucenicul vrajitor care patrunde in secretele chipului tau si il transforma printr-un ritual virtuos in rezultatul eficient de care ai nevoie.

Epilatul traditional cu ceara (de unica folosinta sau cea refolosibila dupa sterilizare) se efectueaza in cele mai riguroase exigente de igiena, folosind spatule si manusi de unica folosinta, deoarece tinem in primul rand la sanatate.

Totodata… incet, incet…. Epilare definitiva devine o competitie serioasa pentru metodele traditionale precum lama de ras, ceara sau epilatorul electric, la ora actuala reprezentand circa 10-15% din intreaga piata, care este in continua crestere.

Pe partea de tratamente faciale va rasfatam cu Fotointinerire (Rejuvenare) faciala cu IPL, Microdermabraziune cu diamante, Tratarea ridurilor profunde, Redarea tonusului pielii cu Radiofrecventa.

De asemeni oferim si tratamentele clasice sau pentru orice problema a tenului, cum ar fi: acneea, petele, roseata, riduri si elasticitate, sertia de sustante nutritive cu ajutorul Ultrasunetelor ceea ce duce la “liftingul nechirurgical”, Tratarea petelor solare maronii, Tratamentul leziunilor vasculare, Netezirea cicatricilor si semnelor postacneice.

Preturi Cosmetica Femei Barbati
Cosmetica Epilat
Epilat Mustata 15 Ron 15 Ron
Epilat Picioare Scurt 40 Ron
Epilat Picioare Lung 50 Ron
Epilat Brate 35 Ron
Epilat Axile 20 Ron 20 Ron
Epilat Inghinal 40 Ron
Epilat Inghinal total/brazilian incl. interfesieri 50 Ron
Epilat Abdomen 35 Ron 35 Ron
Epilat Fese 25 Ron
Epilat Lombar 25 Ron
Epilat Piept 35 Ron
Epilat Umeri 35 Ron
Epilat Spate 50 Ron
Epilat Urechi 15 Ron
Epilat Facial 15 Ron
Epilat Nas 15 Ron
Epilat Barbie 10 Ron
Cosmetica Faciala
Pensat sprancene 40 Ron
Pensat forma 50 Ron
Pensat barbati 50 Ron
Vopsit gene/sprancene 30 Ron
Permanent gene+vopsit 120 Ron
Dermapen microneedling fata+gat+decolteu 550 Ron
Dermapen microneedling fata+gat 500 Ron  –
Dermapen microneedling fata 450 Ron  –
Dermapen microneedling alopecie 400 Ron  –
Dermapen microneedling maini 400 Ron  –
Tratamente Faciale
EXPRESS (demachiere, tonifiere, gomaj, masca, crema protectoare) 150 Ron
BASIC (demachiere, tonifiere, vapozon, gomaj, extractie, electroderm, masaj facial masca, crema protectoare) 220 Ron
GUINOT – HYDRADERMIE DE
LUXE(fermitate,lifting,electrostimulare)
365 Ron
GUINOT – LIFT SUMMUM (dublu lifting al fibrelor de colagen) 350 Ron
GUINOT – AGE SUMMUM(REGENEREAZA,REDA
FERMITATE SI LUMINOZITATE)
330 Ron
GUINOT – HYDRAPEELING (peeling cu efect regenerant, curatare si intretinere) 315 Ron
GUINOT – HYDRADERMIE SPECIFIC(ASPECT
INTINERIT,HIDRATARE,PURIFICARE,ANTIRID)
300 Ron
GUINOT – HYDRALIFT(STIMULAREA
MUSCULATURII FACIALE)
300 Ron
GUINOT – HYDRADERMIE YEUX LIFTING
(LIFTING/EFECT ANTIRID)
150 Ron

Comparativ cu majoritatea echipamentelor produse de companii de top, tehnologia IPL care se regaseste in sistemul Formatk (prezent desigur in salonul nostru) are cea mai scurta durata posibila a pulsului folosind energie mare pentru eficienta maxima.

Brandurile folosite sunt Guinot, Academie, Juliette Armand, Anesi. Folosim MAC, Atelier Paris, Melkior,PAESE s.m.a.(pentru MAKE-UP-ul profesionist).

Pentru corectarea sau accentuarea formelor sprancenelor efectuam Make-Up Semipermanent.

cosmetica

Cosmetica si Machiaj - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Cosmetica si Machiaj - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Cosmetica si Machiaj - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Cosmetica si Machiaj - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Cosmetica si Machiaj - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

logo_algologie Cosmetica si Machiaj - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura TehnicaRejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Extensii gene fir cu fir

Extensii gene fir cu fir - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Servicii si preturi extensii gene fir cu fir Dorobanti

Priviri seducatoare! Uita de mascara! Uita de demachierea greoaie zilnica a ochilor!

Stilistul de extensii de gene DIVA Beauty Studio îţi va propune si crea un de­sign per­so­na­li­zat co­res­punzător for­mei ochil­or, feţei si a per­so­na­lităţii. Co­rec­tează mi­ci­le greşeli ale ochil­or cu ex­ten­si­i­le de gene: ochii îndepărtaţi pot fi ap­ro­piaţi optic, şi in­vers, ochii căzuţi pot fi ri­di­caţi. Ex­ten­si­i­le de gene, sunt gene false, se­mi-per­ma­nen­te, ap­li­ca­te fir cu fir pe ge­ne­le na­tu­rale, ofe­rind ast­fel un efect fo­ar­te na­tu­ral, care nu de­te­rio­re­ază ge­ne­le na­tu­rale. Da­to­rită re­ge­nerării ge­ne­lor, se face un retuş la ap­ro­xi­ma­tiv 3 săptămâni. Cu aces­te ti­pu­ri de gene false poţi să te bu­cu­ri de vacanţă, pis­cină, solar etc., de­o­ar­ce re­zistă.

Hollywood ul a dat startul in domeniul extensiilor de gene fir cu fir, vedetele fiind fermecate de acestea, si purtandu-le cu mandrie atat pe covorul rosu, cat si in viata de zi cu zi.

Astfel, extensiile de gene fir cu fir, sunt in topul metodelor de infrumusetare din toata lumea.

Dupa o pregatire temeinica si o curatare profunda, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapa (si nu de aceasta!), in acest fel se evita iritatia si reactia alergica. Insa cel mai mare avantaj este ca purtarea lor nu se simte deloc.

Urmeaza aproximativ 1-2 ore in care veti fi intinsa pe un pat comod, cu ochii inchisi relaxandu-va. Procedura nu este dureroasa, dimpotriva, chiar relaxanta. 

Preturi Extensii Fir cu Fir Femei Barbati
Aplicare extensii gene full classic  150 Ron  –
Intretinere extensii gene classic  150 Ron
Aplicare extensii gene 2D  200 Ron  –
Intretinere extensii 2D  200 Ron
Aplicare extensii gene 3D  250 Ron  –
Intretinere extensii 3D  250 Ron
Indepartare extensii gene  50 Ron  –

Extensii gene fir cu fir Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Extensii gene fir cu fir Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Extensii gene fir cu fir Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Rejuvenare faciala

Rejuvenare faciala - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Rejuvenare faciala nu este un moft, este o necesitate, mai ales cand stresul si oboseala sunt de neocolit.

Frumusetea si sanatatea tenului sunt amenintate si de radicalii liberi, alimentatie, deshidratare si lipsa oxigenului. Pentru a combate actiunea tuturor acestor factori, DIVA Beauty Studio va propune un tratament complex neinvaziv de rejuvenare faciala. Urmand etapele tratamentului, tenul devine elastic, mai fin, se hidrateaza si incepe sa produca colagen. Intr-un cuvant: intinereste.

Toate procedurile includ demachiere, ser, masca si crema de final.
Procedurile cu Radiofrecventa (RF) si cu Multifrecventa Bipolara (ST- Skin Tightening) nu includ ser.

Preturi Rejuvenare Faciala durata sedinta Abonamente
Proceduri singulare
Microdermabraziune 45′ 75 Ron 350 Ron/5sedinte
Microdermabraziune & Masaj facial 60′ 110 Ron 480 Ron/5sedinte
Radiofrecventa sau Microfrecventa bipolara 45′ 120 Ron 540 Ron/5sedinte
Ultrasunete 45′ 75 Ron 350 Ron/5sedinte
Proceduri combinate
Microdermabraziune & Ultrasunete 60′ 150 Ron 680 Ron/5sedinte
Microdermabraziune & Radiofrecventa / Multifrecventa & Ultrasunete 75′ 220 Ron 1000 Ron/6sedinte
Interval intre sed/sapt
Aplicatoare Sedinte Necesare Primele 4 Intretinere
Microdermabraziune

(D-PEEL)

5-12 1 2-3

R-SONIC

(Radiofrecventa)

5-12 1-2 3

R-SONIC

(Ultrasunete)

5-12 1-2 3

Multifrecventa bipolara=Skin-Tightening (ST)

(Profund-Obraji)

4-6 3 3

Multifrecventa bipolara=Skin-Tightening (ST)

(Corporal)

6-10 3 3
Microdermabraziune (D-PEEL) –  se foloseste la curatarea si finisarea tenului, indeparteaza ridurile fine si semnele post-acneice. Reinnoire celulare. Luminozitate.
R-SONIC (Radiofrecventa) – tonifiaza tenul, contracta colagenul, Lifting, Rejuvenare.
R-SONIC (Ultrasunete) – vindeca, calmeaza. Antirid si luminozitate, insertia profunda de seruri si creme.
Multifrecventa bipolara=Skin-Tightening (ST – Profund-Obraji) – intinde pielea, treateaza ridurile si cutele profunde, stimuleaza producerea de colagen.
Multifrecventa bipolara=Skin-Tightening (ST – Corporal) – tratarea vergetirilor.

MICRODERMABRAZIUNE DIAMOND PEELING

Ce este si ce efecte are microdermabraziunea?

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetica faciala care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigura un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obtine eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina. Prin microdermabraziune se produc microleziuni ale pielii, care nu se simt sau observa in mod obligatoriu, dar care creeaza un efect lant de vindecare naturala a pielii, facand ca aceasta sa arata mai tanara si mai sanatoasa. Indeparteaza celulele moarte, imperfectiunile, reduce ridurile fine, stimuleaza producerea de colagen si elastina. Pielea va capata aspect stralucitor si curat. Efectuat cu frecventa mai mare, ajuta la indepartarea semnelor si cicatricelor.
Microdermabraziunea necesita o serie de 5-12 sedinte, in functie de necesitati, initial saptamanal sau chiar de 2 ori/saptamana. Pentru intretinerea rezultatului este nevoie de 1 sedinta la 3-4 saptamani.

Cum se desfasoara o sedinta de microdermabraziune?

Microdermabraziunea este o terapie non-invaziva, care actioneaza doar asupra straturilor superficiale ale pielii. Capatul de tratament în forma de tip-creion permite accesul si tratarea unor zone mai delicate cum ar fi pliurile nasului, zonele de sub ochi, colturile gurii.
Inainte de sedinta de microdermabraziune se curata tenul cu atentie cu produse profesionale. In cazul unui ten deshidratat, se aplica o crema hidratanta. Selectarea tipului de abraziune a dischetei se stabileste in functie de rezultatele urmarite. O sedinta de microdermabraziune dureaza 15 minute.

Ce avantaje prezinta microdermabraziunea fata de o curatatare clasica a tenului?

Tratamentul este nedureros – nu necesita anesteziere; poate fi repetat la intervale scurte; tratament simplu si rapid, nu necesita perioada de recuperare, rezultate vizibile instant. Microdermabraziunea este recunoscuta in cosmetica facial ca unul dintre cele mai eficiente metode de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului.

Exista efecte secundare la microdermabraziune?

Tratamentului tenului cu microdermabraziune nu prezinta efecte secundare. La sfarsitul sedintei tenul poate inregistra o usoara inrosire (eritem) a zonei tratate. Pentru eliminarea inrosirii se aplica (daca este cazul) o crema decongestionanta si cicatrizanta (Cicatrizin) cu puternici factori de hidratare.

 • Recomandam sa nu va expuneti razelor UV imediat dupa efectuarea sedintei de microdermabraziune.
 • Indicatii si contraindicatii!- Microdermabraziunea nu se va efectua pe piele iritata sau cu pustule.
 • Pentru pielea fina si uscata se va folosi un disc mai putin abraziv.
 • Pentru persoanele cu pielea mai inchisa, microdermabraziunea poate produce depigmentare.
 • Dupa efectuarea procedurii de microdermabraziune este interzisa expunerea la soare, aparate de bronzat sau autobronzante, timp de 7-10 zile. Se va folosi obligatoriu SPF UV 30-50 chiar si iarna.
 • in cazul inrosirii ma pronuntate se vor aplica cicatrizante, de ex Cicatrizin
 • se va folosi sapun delicat si creme emoliente si hidratante
 • evitati excesul de caldura precum si orice produse abrazive
 • crustele si cojile minore nu sunt anormale. Inrosirea pielii pe termen scurt este normala

RADIOFRECVENTA

Radiofrecventa – reda tonus, textura si corp tesutului care a pierdut din fermitate, prin stimularea circulatiei sanguine, accelerand vindecarea naturala a pielii si drenajul limfatic Reduce ridurile si cutele pielii, contractand colagenul existent prin caldura, obtinand rezultate exceptionale de lifting si fermitate. Tratamentul cu radiofrecventa este cunoscut si ca “lifting fara chirurgie”, este foarte profund, inducand energie in derma si in straturile subdermice, permitandu-ne sa luptam impotriva flaciditatii prin stimularea fibroblastelor, provocandu-le pe acestea sa genereze colagen nou.
Pentru rezultate optime sunt necesare o serie de 5-12 sedinte de radiofrecventa la interval de 1-2 saptamani. Efectele fiecarei sedinte se acumuleaza si continua sa produca efecte pana la trei luni de la realizarea ultimei sedinte. Astfel, pentru intretinerea rezultatului este nevoie de 1 sedinta la 1-2 luni. Inainte de tratamentul cu radiofrecventa si/sau radiofrecventa bipolara se recomanda efetuarea de microdermabraziune, pentru o penetrare mai profunda a undelor.

RADIOFRECVENTA BIPOLARA

Radiofrecventa bipolara – este folosita pentru intinderea tesutului, tratarea ridurilor si cutelor adanci si a vergeturilor noi, stimuland producerea de colagen nou, imbunanatind aspectul pielii, luptanand impotriva flaciditatii (piele lasata), creand fermitate si textura. Tesutul se contracta instant, dand imediat fermitate pielii, tesuturile intrand in regenerare si reinoire.

ULTRASUNETE

Ultrasunetele accelereaza circulatia sangvina producand drenaj limfatic, redand pielii un aspect sanatos, stimuland regenerarea celulelor lezate si scurtand timpul de vindecare al leziunilor. Ultrasunetele au efect antirid stimuland productia de colagen si elastina, creand astfel o piele mai ferma si de asemenea regenereaza celulele cutanate ma rapid, lasand pielea cu un aspect mai curat, mai luminos si mai tanar.
Ultrasunetele sunt de asemenea indicate in tratarea acneii, reducerea rosetii si inflamatiilor. In acelasi timp faciliteaza absorbtia cremelor si serumurilor de orice fel (acid hialuronic, vitamine), in profunzime.

Acest tratament complex de rejuvenare este recomanadat sa se faca la 3-4 saptamani, minim 5sedinte, daca se doreste obtinerea de rezultate optime si de durata. Avantajul acestui tratament, pe langa un ten intinerit si plin de vigoare, este faptul ca se realizeaza fara durere, fara reactii adverse si fara procedee invazive.

rejuvenare


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Rejuvenare cu IPL

Rejuvenare cu IPL - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Vrei sa intorci timpul inapoi? Rejuvenare cu IPL este raspunsul!

REJUVENARE (faciala, decolteu, spate), anti-aging, tratarea petelor solare maronii cu IPL (lumina intens pulsata)

La DIVA Beauty Studio, tehnologia Luminii Intens Pulsate te poate ajuta sa arati mai tanara cu pana la cinci ani.

 Servicii si preturi Rejuvenare cu IPL Abonament 6 sedinte
Pret sedinta Plata integrala
Rejuvenare cu IPL 200 Ron 1130 Ron
Rejuvenare cu IPL zona faciala (FSR) 235 Ron 1450 Ron
Rejuvenare cu IPL zona faciala & Ultrasunete & Masca 320 Ron 1850 Ron
Rejuvenare cu IPL zona decolteu 450 Ron 2350 Ron

Odata cu trecerea timpului, elasticitatea pielii scade din numeroase motive, cel mai important factor in aceste sens fiind lumina solara. Astfel apar ridurile. Ceea ce lumina a cauzat, tot lumina va vindeca. Insa un alt tip de lumina, si anume acea intens pulsata. IPL incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca noi fibre. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Rezultatul este o micsorare a ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.
Acest efect poate fi sustinut prin asocierea cu alte metode, precum microdermabraziunea sau “liftingul nonchirurgical” – radiofrecventa.

Modificarea pigmentara a pielii se produce in timp, prin expunerea indelungata la radiatiile ultraviolete naturale sau artificiale sau la diversi alti factori din mediul inconjurator.

Apar astfel pistruii si asa zisele pete de batranete, cu localizare in special pe zonele fotoexpuse: fata, decolteu, maini. O alta cauza sunt dezechilibrele hormonale, acestea rezultand in melasma sau cloasma, o afectiune care se manfesta prin pete inchise la culoare care apar pe toata regiunea fetei. La femeile gravide poate aparea, tot datorita dezechilibrelor hormonale,  o pigmentare (cloasma gravidica) la nivelul fetei, care de multe ori persista dupa nastere.
Aceste afectiuni sunt de fapt acumulari de melanina (pigmentul natural al pielii), motiv pentru care se numesc hiperpigmentari si apar mai inchise la culoare decat zonele inconjuratoare.

Pentru tratamentul acestor pete inestetice, Diva Beauty Studio propune tratamentul neinvaziv cu lumina intens pulsata ( Rejuvenare cu IPL). Principiul de actiune este simplu: lumina intens pulsata tinteste melanina din aceste leziuni si o distruge cu ajutorul caldurii. La cateva zile dupa sedinta, petele apar in mod paradoxal un pic mai inchise la culoare decat erau initial, pentru ca ulterior sa se produca o “cojire” a acestora si pielea sa ramana curata. Uneori, acest fenomen apare chiar dupa prima sedinta, insa de multe ori se produce o depigmentare (decolorare) treptata a leziunilor, pe parcursul mai multor sesiuni.

Eficienta tratamentului (Rejuvenare cu IPL) depinde de mai multi factori: vechimea leziunilor, profunzimea lor, expunerea ulterioara la soare, tratamentele complementare. Astfel, leziunile noi si superficiale raspund mult mai bine si mai repede la tratament si pot fi tratate pana la disparitie completa. Pentru cele vechi sau situate mai profund in piele, sunt necesare mai multe sedinte si se obtine o clarificare de pana la 60-70%. Este foarte importanta protectia solara, mai ales pentru petele aparute in urma expunerii la radiatiile ultraviolete. Acasa, pielea trebuie ingrijita corespunzator cu produse de albire.
Este foarte important de retinut ca nu pot fi tratate toate tipurile de leziuni hiperpigmentare. Din acest motiv este necesar ca inainte de tratament sa aiba loc o consultatie si o discutie cu cosmeticiana.

Programul de reintinerire se poate aplica pe fata, gat, decolteu, spate superior sau maini. Rezultatele sunt exceptionale! Dupa aproximativ 6 sedinte, se obtine o reintinerire de 2 pana la 5 ani.

Rejuvenare cu IPL - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti

Rejuvenare cu IPL - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Tratare acnee cu IPL

Tratare acnee cu IPL - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Numeroasele tratamente cu geluri sau creme anti acnee nu functioneaza sau dau rezultate foarte slabe.

TRATAREA ACNEE CU IPL (lumina intens pulsata)

Daca aveti probleme cu acneea din adolescenta, stiti deja acest lucru. Atunci de ce sa continui cu aceleasi tratamente ineficiente, cand puteti folosi cu succes o metoda noua, care va fi si ultimul tratament pentru acnee la care veti apela?
DIVA Beauty Studio va propune o abordare in cinci pasi, care combina tratamentele dermato-cosmetice cu terapia fotodinamica cu tehnologie avansata IPL (lumina intens pulsata).

 Servicii si preturi Tratament Acnee Abonament 6  sedinte
Pret sedinta Plata integrala
Tratatement anti Acnee cu IPL & Masca 240 Ron 1180 Ron
Tratament anti Acnee cu IPL & Ultrasunete & Masca 280 Ron 1400 Ron
Tratament anti Acnee cu IPL & Radiofrecventa & Masca 330 Ron 1650 Ron
Tratament anti Acnee cu IPL & Radiofrecventa & Ultrasunete 350 Ron 1850 Ron
Tratament anti Acnee cu IPL & Microdermabraziune 280 Ron 1400 Ron
Tratament anti Acnee cu IPL & Microdermabraziune & Ultrasunete 330 Ron 1650 Ron
Tratament anti Acnee cu IPL & Microdermabraziune & Radiofrecventa & Ultrasunete 350 Ron 1850 Ron

Etapele fiecarei sedinte sunt urmatoarele:
1. Curatare
2. Peeling cu diversi alfahidroxi acizi (rolul peeling-urilor este acela de a curata foarte bine pielea de impuritati, facilitand astfel accesul luminii intens pulsate catre tintele din tegument) sau Diamond peeling (Microdermabraziune)
3. Sedinta cu IPL
4. Masca calmanta
5. Hidratare si fotoprotectie

Pasii 1 si 2 asigura curatarea pielii si pregatirea ei pentru sedinta cu IPL. La pasul 3, lumina intens pulsata actioneaza pe doi din factorii care intervin in aparitia acneei. In timpul eliberarii pulsului luminos se emana lumina galbena, verde si rosie, care au actiuni diferite: cea galbena si cea verde distrug bacteriile, iar cea rosie are ca tina glandele sebacee hiperactive. Se produce astfel o micsorare a acestor glande,cu scaderea consecutiva a secretiei de sebum.
Tehnica este nonablativa (lumina nu produce lezarea epidermului), astfel lipsind riscul de a face rau suplimentar leziunilor deja existente. Pasii 4 si 5 incheie programul, calmand si hidratand foarte bine pielea.
Acest tratament se poate aplica pe toate tipurile de leziuni, indiferent ca este vorba de leziuni inflamatorii (pustule), comedoane sau leziuni reziduale (cicatrice). Sedintele se efectueaza la un interval ce depinde de gravitatea cazului, iar numarul total este in functie de evolutie. De regula, rezultatele nu intarzie sa apara. Astfel, dupa 2-3 sedinte se observa imbunatatirea aspectului pielii.
Pentru rezultate optime, este foarte important ca intre sedinte tenul sa fie ingrijit corespunzator. Acasa pot fi folosite mai multe tipuri de creme si solutii antiacneice cu antibiotice (pentru leziuni pustuloase, inflamate) si protectie solara daca va expuneti la soare.
Rezultatele sunt excelente tocmai pentru ca, spre deosebire de tratamentele cosmetice clasice, vizeaza mai multi factori care contribuie la aparitia acneei.


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Epilare definitiva cu IPL

Epilare definitiva cu IPL - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Epilare definitiva a devenit un trend dupa ce si-a confirmat prezenta de peste 10 ani in viata cotidiana a milioane de oameni de pe intreg globul.

Totodata, epilare definitiva a devenit o competitie serioasa pentru metodele traditionale precum lama de ras, ceara sau epilatorul electric, la ora actuala reprezentand circa 10-15% din intreaga piata, care este in continua crestere.

Preturi Epilare definitiva progresiv definitiva cu IPL. Min. 2 zone -10%; peste 3 zone -15%

Zona tratata Sedinta  Abonament 6 sedinte
Femei Barbati Femei Barbati
Mustata 85 Ron 440 Ron
Barbie 85 Ron 440 Ron
Perciuni 90 Ron 450 Ron
Axile 150 Ron 200 Ron 750 Ron 1000 Ron
Inghinal 180 Ron 900 Ron
Interfesier 120 Ron 600 Ron
Abdomen 120 Ron 600 Ron
Picioare Scurt 250 Ron 1275 Ron
Picioare Lung 350 Ron 1785 Ron
Brate 200 Ron 1000 Ron
Spate 170 Ron 880 Ron
Lombar 150 Ron 765 Ron
Total corp 1250 Ron 6375 Ron

De ce Sistemul Forma de la Formatk este cel mai eficient, cum actioneaza?
Ce voi simti?
Ce asteptari sa am?
Are contraindicatii?
De cate sedinte am nevoie si la ce interval?Costa foarte mult?
orice salon este bun?
Care este diferenta fata de tehnologia laser?

E bine sa fii informat si iata si lamuririle!

De ce Sistemul Forma de la Formatk este cel mai eficient, cum actioneaza?

Comparativ cu majoritatea echipamentelor produse de companii de top, tehnologia IPL care se regaseste in sistemul Forma are cea mai scurta durata posibila a pulsului folosind energie mare pentru eficienta maxima.
Parul are un timp de relaxare termica cuprins intre 10-15 milisecunde (Msec), prin urmare, orice puls luminos ce nu se incadreaza in acest interval este ineficient.
Multe echipamente estetice folosesc IPL cu o durata a pulsului mai mare de 15 Msec, marind astfel riscul aparitiei reactiilor adverse si implicit afectarea pielii din cauza supraincalzirii, pe masura ce energia este absorbita de piele.
Sursa de lumina folosita ale aparatului Forma produce un puls luminos cu durata cuprinsa intre 2 si 10 milisecunde, de aceea pulsul este 100% eficient pentru distrugerea folicului pilos. Acest tip de epilare definitiva este nedureroasa si sigura. Fie ca iti doresti sa scapi permanent de parul de pe picioare, brate, abdomen, axila, inghinal, facial sau de pe intregul corp, epilare definitiva are rezultatele cele mai eficiente si rapide!
Caldura ce difuzeaza din tija firului de par ucide foliculul si bulbul inconjurator, astfel ca nici un alt fir de par nu va mai creste din foliculii lezati. Energia necesara pentru a incalzi tija firului de par este trimisa sub forma unui scurt impuls de lumina foarte intensa rosie si aflata in vecinatatea infrarosu, filtrata selectiv pentru a tinti concentratia inalta de melanina din par in timp ce evita alte structuri ale pielii care ar putea fi lezate, in special vasele de sange.
Melanina din piele absoarbe si ea lumina, astfel ca trebuie luate anumite precautii pentru a ne asigura ca leziunea se produce numai in jurul tijei firului de apr, in special daca pielea este bronzata sau natural pigmentata.
In cursul unui tratament –abonament intreg, firul de par va suferi modificari de grosime si pigmentare. Pe parcursul tratamentului firul de par devine mai fin si creste considerabil mai incet.

Ce voi simti?

Este obligatorie efectuarea a min 2 spoturi IPL pentru testarea tolerantei. Pentru rezultat concludent sa vor astepta 15 minute.
Senzatia pe care o aveti in timpul tratamentului este de usoara piscatura – ca de banda de elastic si de caldura.
Fiecare fir de par ce absoarbe energia luminoasa si pe care o converteste in energie calorica, se incalzeste pana la 70 de grade Celsius si astfel trimite cortexului cerebral semnalul de senzatie la limita celei dureroase. Cu cat sunt mai multe fire ce absorb simultan emisia laserului sau IPL, cu atat senzatia transmisa cortexului este mai intensa.
O mai mare densitate de fire, precum si fire de par mai groase si mai inchise la culoare se reflecta intr-o senzatie mai intensa in timpul tratamentului.
Cu cat suprafata capului de tratament al echipamentului este mai mare, cu atat senzatia in timpul sedintei este mai intensa. Un cap mai mare de tratament inseamna ca mai multe fire de par sunt tratate simultan.
Aproape intotdeauna zona tratata prezinta usor eritem – se inroseste pielea (spre roz) – si edem perifolicular -usoara umflatura in jurul fiecarui fir de par – in special daca este gros. Aceste reactii apar in majoritatea cazurilor la cateva minute dupa aplicarea luminii.

Ce asteptari sa-mi fac?

Eficienta tratamentului de epilare definitiva cu IPL poate depinde de caracteristicile fiecarei persoane (metabolism, nivel hormonal, tipul firului de par, grosimea firului, numar foliculi pilosi, pigmentul pielii, varsta si numarul de sedinte de tratament). Rezultatele cele mai favorabile se obtin pe firul de par inchis la culoare (care are mai multa melanina si poate absorbi lumina intens pulsata), in contrast cu tenul deschis. Pielea bronzata are melanina, constituind o problema deoarece o parte din lumina intensa pulsata va fi absorbita in piele, ceea ce va diminua eficienta tratamentului si poate cauza leziuni cutanate. In consecinta, este necesar sa eviti expunerea la soare inainte si dupa sedintele de epilare definitiva!
Rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, cand poti pierde pana la 30% din parul nedorit! Sunt necesare 6-10 sedinte de epilare definitiva cu IPL, iar sedintele sunt programate la un interval de 3 saptamani primele 3 sedinte ulterior 5-8 saptamani (sau cand mai creste).
Un tratament conduce in medie la o reducere in numarul de fire temporara in medie cu 70% pentru 3 luni si 15-30% reducere permanenta in numarul de fire. Fiecare tratament suplimentar conduce la o reducere aditionala de 15-30%.

Contraindicatii?

• Pielea bronzata ca urmare a expunerii la soare sau a folosirii solarului
• Inflamatii ale pielii (eczeme, herpes) in zonele tratate, folosirea in ultimele 3-6 luni de tratamente precum Isotretinoin, Roaccutane si Retin-a pentru acnee sau alte afectiuni dermatologice
• Consumul unor medicamente fotosensibilizante (unele antibiotice, antidepresive, antiinflamatorii, anxiolitice), pentru persoanele care sufera de epilepsie (pentru ca flash-urile repetate din timpul tratamentului pot induce crize eplileptice)
• Femeile insarcinate si care alapteaza
• Persoanele aflate sub tratament cu medicamente anticoagulante (de exemplu, pentru boli de inima)

Cate sedinte , la ce interval?

Sedintele de epilare definitiva cu Forma-tk sunt programate potrivit unui algoritm ce respecta fiziologia cresterii firelor de par. Cele 3 stadii ale cresterii firelor de par sunt: cel anagen (de crestere activa), catagen (de stagnare) si telogen (de regresie). Tratamentul de epilare definitiva cu IPL trebuie realizat in faza de crestere activa a firului de par, caldura produsa fiind condusa de catre fir direct la celulele germinative ale folicului pilos – de aceea sunt necesare o serie de sedinte, programate la un interval anume, pentru a surprinde toate firele de par in stadiul anagen.
In functie de zona corpului este necesar un anumit numar de sendinte pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Mai jos este prezentat numarul de sendinte necesar in functie de zona corpului, precum si intervalul de timp dintre sendinte.

Zonele de pe fata – buza superioara, barba, perciuni
Minim 10 sedinte la interval de 3, apoi 4 sapt.

Zonele de pe trunchi – axial, bikini, spate, umeri, brate etc
Minim 6-8 sedinte la interval de 4-6 sapt

Zone de picioare – gambe, coapse
Minim 5-6 sedinte la interval de 8 saptamani.

Costa foarte mult?

Daca te gandesti ca sedintele de epilare definitiva se programeaza la inceput la interval de 4, apoi 8 saptamani si ulterior doar la peste 8 saptamani chiar la 6luni-1 an – pe termen lung investitia de inceput chiar merita, in final se economisesc banuti. Epilatul cu ceara sau cu lama de ras sigur se face la 2-3 saptamani, chiar la 1 saptamana. Totodata se va imbunatati si aspectul pielii, se stie ca lumina intens pulsate ajuta si la foto-intinerire (rejuvebare) si veti scapa si de firele de par care cresc sub piele.

Orice salon este bun?

Este foarte important in primul rand sa fiti informati cu ce inseamna, ce veti simti, ce contraindicatii exista, ce efecte secundare pot exista etc.
Personalul Diva Beauty Studio a facut un training cu profesionisti in domeniu, inclusiv cu un medic dermatolog si au experienta, asadar veti primi toate informatiile si dvs.

Noi, la DIVA Beauty Studio avem ca prioritate siguranta clientilor si eficienta in acelasi timp a tratamentului,
ceea ce inseamna un aparat performant, asa cum l-am prezentat mai sus, Sistemul Forma produce un puls luminos cu durata cuprinsa intre 2 si 10 milisecunde (cel mai eficient). Parul are un timp de relaxare termica cuprins intre 10-15 milisecunde (Msec), prin urmare, orice puls luminos ce nu se incadreaza in acest interval este ineficient. Multe echipamente estetice folosesc IPL cu o durata a pulsului mai mare de 15 Msec, marind astfel riscul aparitiei reactiilor adverse si implicit afectarea pielii din cauza supraincalzirii, pe masura ce energia este absorbita de piele.
De asemenea urmariti si preturile mici care au un raport bun cu calitatea asteptata, efortul DIVA Beauty Studio a fost sa putem veni in intampinarea clientilor cu un pret imbatabil raportat la serviciile ireprosabile.

Care este diferenta fata de tehnologia laser?

Dezavantajul laserului fata de IPL este ca poate distruge numai foliculii ce se gasesc in punctul focal specific, corespunzator lungimii de unda emise.
Tratamentul cu laser este mai scump decat cu IPL, deoarece un laser are un pret mult mai mare decat un echipament cu lumina intensa pulsata.


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPLTratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Tratament onicomicoza cu IPL

Tratament Onicomicoza - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

TRATAMENT ONICOMICOZA (micoza unghiei) cu IPL (lumina intens pulsata) prin tehnologia Forma-tk

Ce este onicomicoza?

Onicomicoza este o infectie micotica cauzata de ciuperci parazite, ce afecteaza unghiile de la maini sau de la picioare, precum si pielea de sub unghie (patul unghial). Aproximativ 30% din populatia globului au suferit de o anumita forma de micoza a unghiei, cel putin o data in viata. Unghiile afectate de micoza prezinta urmatoarele caracteristici: pata de culoare alba sau galbuie, fara luciu, situata la capatul distal al unghiei si lama unghiala se ingroasa si devine friabila. In functie de severitatea onicomicozei, leziunile unghiale pot fi discrete sau intreaga lama unghiala poate fi afectata, o singura unghie poate fi infectata de ciuperci parazite sau toate unghiile.

Cauzele aparitiei onicomicozei

 • incaltamintea stramta, nepotrivita, incomoda, care tine degetele lipite, intr-un climat cald si umed;
 • folosirea incaltamintei umede mai multe zile la rand (un pericol in sezoanele reci sau in cazul celor care prin natrura muncii au picioarele ude tot timpul);
 • dusuri comune, saune si bazine, folosite fara slapi sau incaltaminte care sa protejeze piciorul („ciuperca sportivului” este un tip de infectie fungica unghiala aparuta la sportivi si care se poate lua prin utilizarea dusurilor din salile de sport);
 • traume anterioare ale unghiei;
 • varsta inaintata, cu precadere in cazul barbatilor;
 • utilizarea unor obiecte de uz personal: pantofi, unghiere sau forfecute pentru taierea unghiilor in saloanele de infrumusetare, in comun cu alte persoane si NESTERILIZATE (care pot avea onicomicoza);
  -bolile care influenteaza sistemul imunitar pot favoriza si ele aparitia ciupercii unghiei.

Pentru diagnosticarea corecta a onicomicozei, medicul dermatolog va preleva un esantion de sub unghia afectata de ciuperca, unde se gaseste focarul fungic.

Tratament Onicomicoza

 • Onicomicoza netratata va afecta unghia la nesfarsit. Trebuie mentionat ca onicomicoza localizata la unghiile de la picioare necesita un tratament mai indelungat decat micoza de la unghiile de la maini.
 • Tratamentul medicamentos se realizeaza cu antimicotice (itraconazol), foarte toxice de fel, pe o durata de pana la 12 luni, deoarece corespunde cu perioada de innoire completa a lamei unghiale.
 • Trebuie subliniat faptul ca tratamentul medicamentos cu antimicotice poate avea reactii adverse, mai ales asupra ficatului, poate chiar determina o afectare hepatica severa! Reactiile adverse cel mai frecvent raportate sunt cele de origine gastro-intestinala: dispepsie, greata, varsaturi, dureri abdominale, diaree si constipatie. Aria de reactii adverse este mai larga: cefalee, cresteri reversibile ale enzimelor hepatice, hepatita, tulburari menstruale, vertij si reactii alergice (prurit, eruptie cutanata, urticarie si angioedem), neuropatie periferica, sindrom Stevens-Johnson, alopecie, hipokaliemie, insuficienta cardiaca congestiva si edem pulmonary
 • Tratamentul local consta in aplicarea unor unguenti ce contin antimicotice direct pe lama unghiala, insa eficienta tratamentului este redusa intrucat acesti unguenti nu pot patrunde prin lama unghiala
 • Tratamentul chirurgical consta in smulgerea chirurgicala a unghiei sub anestezie locala si ulterior se va administra un tratament antimicotic pe o durata mai redusa, „rezervorul” de fungi fiind deja inlaturat

TRATAMENT ONICOMICOZA CU IPL prin tehnologia Forma-tk este singurul tratament medical cu rezultate permanente si garantate, sigur si rapid. Tratamentul este noninvaziv si nedureros, fara efecte efecte adverse si favorizeaza recresterea unghiei noi si sanatoase. Pentru eliminarea completa a micozei unghiei, sunt necesare 10 sedinte, cate o sedinta o data pe saptamana. Revolutionarul aparat Forma-tk se regaseste si la Diva Beauty Studio unde veti gasi cel mai bun prêt! 250 euro pentru un abonament de 10 sedinte; platibil in 2 rate.
Agentii patogeni implicati in etiologia onicomicozei cresc pe culturi, de culoare rosie, galbena sau maro. Lumina intensa pulsata (IPL) este absorbita de cromofori, de aceste micoze active colorate, astfel fiind distruse complet si definitiv.

Tratament Onicomicoza IPL - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti
Tratament Onicomicoza IPL - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

 Preturi tratament onicomicoza Abonament 10 sedinte
Pret sedinta Plata integrala
Tratament Onicomicoza cu IPL 115 Ron 950 Ron

Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6

Masaj & Reflexoterapie

Masaj & Reflexoterapie - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Corpul perfect… O provocare si o experienta noua, care te poarta catre universul relaxarii totale prin masaj.

downloadMainile pricepute in masaj inseamna forta concentrata, va veti tonifia cu masaj anticelultic. Efectuam si proceduri de masaj pentru drenaj limfatic, pentru sportivi sau cei ce necesita masaj terapeutic sau de recuperare.SPA Reflexoterapie Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

LPG logo HteDef

LPG CELLU M6 – prin Lipomassage este prima tehnica non-agresiva care si-a demonstrat din punct de vedere stiintific eficacitatea in modelarea corpului, redand fermitate si netezime pielii. Efectele dureaza pentru ca Cellu M6 nu urmareste doar sa te scape de probleme, ci stimuleaza pielea sa produca singura colagen si elastina.


LIPOCRYO Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiLIPOCRYO – slabirea localizata. Procesul de eliminare ale adipocitelor se desfășoară fie direct, prin cristalizare, urmat de către apoptoză și dizolvarea celulei cu emisii graduale de lipide în decursul unei perioade cuprinse între 2 si 6 săptămâni si indirect, consecință a sistemului nervos simpatetic care prin stimulare va induce lipoliza.

Preturi Masaj & Reflexoterapie Femei Barbati Abonament 10+1 cadou
Anticelulitic 50′(cu ulei anticelulitic reactivant si crema termoactiva cu colagen) 85 Ron 850 Ron
Relaxare 60′ (cu ulei lavanda si fenicul, ulei aromatic de trandafiri, portocale sau bergamota) 85 Ron 150 Ron 850 Ron
Anticelulitic cu BAMBUS 50′ 100 Ron 1000 Ron
Terapeutic spate 30′ 50 Ron 500 Ron
Terapeutic + Drenaj 90′ 120 Ron 1200 Ron
Reflexoterapie 50′ 65 Ron 650 Ron
Facial 20′ 45 Ron
Combinat 90′ 150 Ron 200 Ron 1500 Ron
Prenatal 50′ 85 Ron 850 Ron

Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPLEndermologie-LPG Cellu M6

Tags: masaj, massage, масаж, μασάζ, massaggio, masaż, massagem, массаж, масажа, masáž, masaje

Endermologie – LPG Cellu M6, KEYMODULE

Endermologie LPG Cellu M6 - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Ce este celulita?

Termenul de celulita este folosit pentru a descrie depozitele de celule adipoase, prinse in septuri de tesut conjunctiv din derm, care dau pielii aspectul butonat de coaja de portocala. Aproximativ 90% din femei sunt afectate de celulita dupa atingerea pubertatii. Celulita nu are nici o legatura cu grasimea. Exista femei slabe care au celulita, dar si femei plinute care nu au celulita.
Celulita este de fapt o problema micro-circulatorie si a tesutului conjuctiv dermic si hipo-dermic. Acesta este si motivul pentru care dieta si exercitiile fizice nu pot, singure, sa elimine celulita – cu toate ca lipsa de exercitiu, hidratarea insuficienta, precum si o alimentatie neadecvata, bogata in grasimi si zaharide sunt factori importanti care duc la accentuarea celulitei.De ce sunt femeile predispuse la celulita?Pielea femeilor este alcatuita diferit de cea a barbatilor, pentru a le putea permite acestora sa stocheze grasime in timpul sarcinii si alaptarii si pentru a se putea extinde/expanda in timpul acestor perioade. Datorita fluctuatiilor hormonale estrogenice, pielea va retine fluide, tesutul conjunctiv din derm se va intari, circulatia limfatica si sanguina va fi diminuata, determinind acumularea in derm a produsilor toxici care duc la incetinirea metabolismului, fapt ce favorizeaza depunerile de trigliceride in adipocite, cu marirea de volum a acestora (pina la de 300 de ori volumul initial) si accentuarea sugrumarii circulatiei – realizindu-se un cerc vicios care in cele din urma se va concretiza prin aparitia celulitei.
maelys

Ce putem face impotriva celulitei?

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu atunci cind sunt intelese cauzele aparitiei celulitei. Avind in vedere ca celulita este predominant o problema circulatorie si de metabolism, primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa imbunatatim micro-circulatia in derm. Acest lucru se poate face cel mai usor prin masaj, care poate fi realizat manual (putin eficient), sau mecanic, cu ajutorul unor masini specializate.
Cea mai performanta dintre aceste masini este LPG Cellu M6 Keymodule (care realizeaza tratamentul numitEndermologie)  Exista si alte aparate, bazate pe succtiune sau/si cu role pasive, dar sunt de regula simpliste, si nici unul nu are eficienta Endermologie – dovedita in peste douazeci si cinci de ani de experienta.

ENDERMOLOGIE – Remodelare Corporala cu LPG CELLU M6

Lipomassage-ul (tratamentul corporal) este prima tehnica non-agresiva care si-a demonstrat din punct de vedere stiintific eficacitatea in modelarea corpului, redand fermitate si netezime pielii.
LPG CELLU M6 Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti
Efectele dureaza pentru ca Cellu M6 nu urmareste doar sa te scape de probleme, ci stimuleaza pielea sa produca singura colagen si elastina.Aparatul mai dispune si de Liftmassage-ul (tratamentul tenului) care reduce ridurile si stimuleaza tesuturile fetei si gatului cu scopul de a le reduce din aspectul neplacut, redandu-ti frumusetea naturala.

Preturi Endermologie LPG Cellu M6 Femei Barbati
LPG Cellu M6 = Lipomassaje (corporal), Liftmasssage (facial), Drenaj limfatic, Antiaging
Sedinta LPG Cellu M6 45′ 120 Ron 120 Ron
Pachet 13 sed. LPG Cellu M6 a 45′ 1300 Ron 1300 Ron
LPG Facial 30′ 60 Ron 60 Ron
LPG Facial + Decolteu 40′ 70 Ron 70 Ron
Costum special LPG 105 Ron 105 Ron

LPG CELLU M6 Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie

Nunti si Evenimente

Nunti si evenimente, infrumusetare mireasa - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti

Nunti si evenimente – infrumusetare mireasa

Pentru momentele speciale din viata dumneavoastra Salon Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti va ofera o gama completa de servicii de infrumusetare in conditii foarte avantajoase pentru dumneavoastra. Realizam coafura pentru mireasa dar si pentru domnisoarele de onoare cat si pentru oricine mai solicita serviciile noastre cu ocazia unui eveniment atat de special in viata cum este nunta. In afara de coafuri pentru mirese oferim si servicii specializate de machiaj, cosmetica, manichiura si pedichiura. Ne deplasam la locatia solicitata. La cofura pentru mireasa asiguram, la cerere, o proba la un termen stabilit de comun acord inaintea nuntii. Serviciile noastre de o exceptionala calitate sunt valabile, in aceleasi conditii si pentru alte evenimente speciale: botez/botezuri, cumetrie/cumetrii, petrecere/petreceri, Revelion, Craciun, Paste.

Nunti si evenimente - infrumusetare mireasa la Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie

Magazin Produse Profesionale

Produse profesionale

Va asteptam in salon pentru a achizitiona produsele profesionale necesare Dvs.!

Magazinul online este in constructie, insa va asteptam la salon pentru a achizitiona produse ale urmatoarelor branduri: Joico, L’oreal, Wella Profesionals, Tigi, OPI, Orly, Melkior, Guinot, Academie, Rabenhorst s.a. din stocul nostru sau la comanda.