Coafor

Coafor Dorobanti - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

La Coafor Dorobanti, la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti o raza de frumos ne lumineaza chipul – este mesajul pe care parul ingrijit si stralucitor il va transmite pentru tine.

La Coafor Dorobanti, la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti va rasfatam cu o gama larga de servicii de hairstyling:  de la tratamente  pentru par, colorare, tunsoare la cel mai inalt standard de calitate si exigenta si pana la coafuri si cocuri sofisticate, impletituri si extensii de par.


La Coafor Dorobanti, Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti folosim doar branduri de calitate: L’oreal, Wella, Tigi. Vopsele: Natulicue, Illumina de la Wella, produs vopsit ton pe ton Wella ColorTouch (1 tub activator).

Va oferim de asemenea servicii complete de hairstyling de la spalat, vopsit, decolorat si tratament pana la coafat mireasa, suvite, extensii si tuns copii.

Extensii de par:

La Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti iti oferim o ama variata de extensii par la comanda. Extensiile de par sunt un trend mondial. Se stie ca multe staruri au un stil foarte divers, aproape cameleonic: astazi le vedem cu o tunsoare pixie, maine cu bob iar dupa doua zile cu parul lung pana la solduri. Ne fac adesea sa ne intrebam cum arata cu adevarat parul lor natural. Se pare insa ca, in ultima vreme, accesoriul preferat de celebritati pentru a-si transforma look-ul de la o zi la alta sunt extensiile de par. Extensiile de par au devenit foarte populare in ultima perioada pentru ca sunt o metoda eficienta si la indemana de a-ti schimba look-ul. Cu o simpla vizita la un salon de infrumusetare poti adauga lungime, volum si chiar culoare parului natural, iar tot procesul dureaza doar cateva ore.

Vopsit par si tratament par:

Sa arati bine este, desigur, important. Dar sa fii si sanatos este si mai important. De aceea la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti iti oferim nu doar vopsele de calitate, de la branduri exceptionale, la manopera vopsit par dar si tratament par cu materiale de foarte buna calitate pentru ca tu sa ai un par sanatos.

Tuns copii:

Noi, la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti ne gandim nu doar la frumusetea mamicilor ci si la cei mici. De aceea te asteptam cu pachete speciale pentru tuns copii.

Coafura mireasa/mirese, Coafura evenimente, Coafat mireasa/mirese, Coafat evenimente:

Atat pentru nunti cat si pentru alte evenimente speciale din viata ta, noi, cei de la Diva Beauty Studio by Contesse – Salon Dorobanti, ne adaptam nevoilor si cerintelor tale cu o gama foarte larga de servicii pentru coafura mireasa/mirese, coafura evenimente, coafat mireasa/mirese, coafat evenimente.

Preturi Coafor Dorobanti Femei Barbati
Tuns
Tuns copii 35-45 Ron 50 Ron
Tuns forma 60-70 Ron
Tuns breton 10 Ron
Tuns varfuri 45 Ron
Spalat par & Tratamente par
Spalat barbati 15 Ron
Spalat dupa vopsit 45 Ron
Spalat + balsam 30 Ron
Spalat + masca 35 Ron
Spalat + fiola 60 Ron
Tratament KERASTASE EXTENSIONISTE 90 Ron
Uscat par
Uscat 25 Ron
Indreptat placa 50 Ron
Coafat perie
Coafat par scurt 55 Ron
Coafat par mediu 60-65 Ron
Coafat par lung 70 Ron
Coafat mireasa par mediu 250 Ron
Coafat mireasa par lung 300 Ron
Coafat par cu extensii 120-150 Ron
Coafat difuzor mediu / lung 50 Ron
Coafat special par mediu 80-100 Ron
Coafat special par lung 150-200 Ron
Manopera decolorat/vopsit/suvite
Vopsit manopera radacina 60 Ron
Vopsit manopera mediu 65 Ron
Vopsit manopera lung 75 Ron
Manopera suvite par scurt 70 Ron
Manopera suvite par mediu 80 Ron
Manopera suvite par lung 100 Ron
Manopera decolorat radacina 60 Ron
Manopera decolorat mediu 80 Ron
Manopera decolorat lung 100-120 Ron
Manopera extensii tape-on 1 set 250 Ron
Manopera extensii tape-on 2 seturi 350 Ron
Manopera extensii tape-on 3 seturi 450 Ron
Intretinere extensii 1 set 300 Ron
Intretinere extensii 2 seturi 400 Ron
Intretinere extensii 3 seturi 500 Ron
Produs decolorat/vopsit
Vopsea WELLA KOLESTON 85 Ron
Vopsea ILLUMINA 85 Ron
Vopsea COLOR TOUCH 85 Ron
Decolorat WELLA pudra / cupa 40 Ron

coafor dorobanti

Coafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Coafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon DorobantiCoafor Dorobanti - Salon Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti


Alte servicii: Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6