Extensii par tape on, cusute, clip on

Extensii par - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Cea mai buna modalitate de a-ti schimba radical look-ul, de a avea un par lung, bogat si matasos in doar cateva ore, este de a aplica extensii par.

Va punem la dispozitie extensii par natural, SHE So.Cap USA, dar in functie de preferintele dvs si alte brandusi de calitate superioara, in urmatoarele variante: tape on (extensii par cu benzi adezive invizibile), cu microring, extensii par clip-On, cusute sau cozi atasabile.

Preturi Extensii par TB cu banda adeziva Culori majoritare Culori 60,613
TB Extensii Tape-On (inl. 40 benzi)
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 30cm lungime 1200 Ron 1240 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 35cm lungime 1260 Ron 1300 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 40cm lungime 1320 Ron 1320 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 45cm lungime 1360 Ron 1420 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 50cm lungime 1480 Ron 1580 Ron
TB Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv 55cm lungime 1560 Ron 1620 Ron
Manopera Montat/Intretinere Extensii Tape-On 480 Ron 480 Ron
TB Supliment Extensii Tape-On (inl. 20 benzi)
TB Supliment Extensii 100% par natural uman drept, cu adeziv. 320 Ron 320 Ron
Manopera Montat TB Supliment Extensii Tape-On 80 Ron 80 Ron
Preturi alte tipuri de extensii par
Extensii Cusute
SoCap, 100% par natural uman drept, 50/60cm lungime, 1,3m latime, 100g 700Ron
Manopera Coasere 2 randuri 350 Ron
Manopera Coasere 3-4 randuri 400 Ron
Manopera Scoatere Extensii Cusute 100 Ron
Extensii Clip On
SoCap, 100% par uman drept, 50/55cm lungime, 9 buc/set (4 late de 3cm, 2 late de 10cm, cate una de 16, 20 si 23cm), 120g 800Ron
SoCap, 100% par uman drept, 40/45cm lungime, 9 buc/set (4 late de 3cm, 2 late de 10cm, cate una de 16, 20 si 23cm); 110g 770Ron
SoCap, 100% par uman drept, 50/55cm lungime, 3 buc/set (l=16cm); 65g 470Ron
SoCap, 100% par uman drept, 50/55cm lungime, 1 buc/set (l=16cm); 27g 185Ron
Coada atasabila
Socap, Diva:par drept, 100% par uman, 55cm lungime, 100g 590 Ron
Socap, Janet:par ondulat, 100% par uman, 55cm lungime, 100g 650Ron

EXTENSII DE PAR CU ADEZIV (TAPE-ON sau TAPE-IN)

Este cel mai popular tip de extensii la ora actuala din lume! Sunt extensii de par care se ataseaza cu ajutorul unor benzi adezive. Sunt usor de purtat si foarte confortabile. Se pot coafa cu usurinta, fiind fabricate din par natural 100%.

Extensiile de par cu adeziv reprezinta o tehnica revolutionara si este una dintre cele mai non-invazive asupra firului de par.
Extensii par - Diva Beauty Studio by Contesse, salon DorobantiExtensii par - Diva Beauty Studio by Contesse, salon DorobantiExtensii par - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti

Ce sunt extensiile cu banda adeziva?

Sunt extensii din par natural, semipermanente, cu banda adeziva medicala.  Ele se mai numesc si tape in / tape on pentru ca la capat sunt unite printr-o banda transparenta care lasa sa se vada scalpul, devenind astfel aproape invizibile.

Cum se monteaza extensiile cu adeziv?

Ele nu se lipesc pe pielea capului, ci se aplica pe par (bine spalat si uscat in prealabil) foarte aproape de radacina, prin tehnica tip sandwich.

Fixarea extensiilor de par cu banda adeziva se face usor si accesibil, fara utilizarea unor dispozitive speciale. Aceasta metoda unica este absolut inofensiva pentru parul natural si scalp.

Montarea “sandwich-style” se realizeaza prin lipirea a doua suvite de extensii pe o suvita de par.

Cat timp le poti tine in par?

Extensiile cu adeziv se pot tine in par aproximativ 2 luni sau cat rezista banda cu care le montezi si in functie de cum le ingrijesti, evident.

Pentru ingrijirea extensiilor este nevoie de produse adecvate, sampoane hidratante, pe care vi le recomanda stilistul Diva Beauty Studio.

Se pot refolosi extensiile tape-on?

Da, iar procesul este chiar simplu. Se indeparteaza din par cu o solutie speciala , se curata bine banda veche si se aplica una noua.

Extensiile cu adeziv sunt bazate pe sistemul unic brevetat de banda adeziva medicala care ofera posibilitatea de a reutiliza extensiile.

Cum se indeparteaza extensiile cu adeziv?

Dupa aproximativ 2 luni, datorita cresterii radacinii , extensiile trebuie scoase. Acest lucru se face utilizand o solutie special creata pentru extensiile cu adeziv.

Dupa ce toate extensiile din par au fost inlaturate se impune spalarea parului si pregatirea extensiilor (se repune banda adeziva ) urmand sa fie reaplicate aceleeasi extensii .
Acest procedeu de inlaturare / reaplicare la radacina se poate face de aproximativ 5 – 6 ori, in functie de ingrijirea pe care le-o oferi.

EXTENSII CU CLIPSURI (CLIP-ON), OCAZIONALE

Extensiile clip on sunt cele mai “la moda” extensii de par din lume, la ora actuala, si care se bucura de o mare crestere a popularitatii si la noi. Acestea sunt foarte versatile, nemaifiind nevoie sa mergeti la salon ca sa le atasati. Vi le puteti atasa singure acasa in câteva minute, fiind la fel de usor de luat jos.

Puteti sa va schimbati look-ul zilnic fara nici un fel de risc pentru parul dumneavoastra.

Se ataseaza cu clame mici discrete dar foarte rezistente.

EXTENSII CUSUTE

Extensiille cusute STW sau la metru sunt din par natural 100%,de cea mai buna calitate nemteasca. Extensiile cusute sunt extensii permanente care se pot coase, aplica foarte usor numai in salon de specialitate, necesitand o reaplicare dupa 3-4 luni in functie de cat de repede va creste dumneavoastra parul.
Fiind aplicate prin coasere, extensiile cusute nu deterioreaza deloc parul dumneavoastra!

Este unul dintre cele mai inofensive moduri de a avea un par bogat si lung in permanenta!

Va asteptam la salon pentru alegerea nuantei din mostrar si ulterior va programam pentru aplicare, pentru momentul cand se livreaza de catre furnizor extensiile care vi se potrivesc.

Extensii par - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6