Endermologie – LPG Cellu M6, KEYMODULE

Endermologie LPG Cellu M6 - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Ce este celulita?

Termenul de celulita este folosit pentru a descrie depozitele de celule adipoase, prinse in septuri de tesut conjunctiv din derm, care dau pielii aspectul butonat de coaja de portocala. Aproximativ 90% din femei sunt afectate de celulita dupa atingerea pubertatii. Celulita nu are nici o legatura cu grasimea. Exista femei slabe care au celulita, dar si femei plinute care nu au celulita.
Celulita este de fapt o problema micro-circulatorie si a tesutului conjuctiv dermic si hipo-dermic. Acesta este si motivul pentru care dieta si exercitiile fizice nu pot, singure, sa elimine celulita – cu toate ca lipsa de exercitiu, hidratarea insuficienta, precum si o alimentatie neadecvata, bogata in grasimi si zaharide sunt factori importanti care duc la accentuarea celulitei.De ce sunt femeile predispuse la celulita?Pielea femeilor este alcatuita diferit de cea a barbatilor, pentru a le putea permite acestora sa stocheze grasime in timpul sarcinii si alaptarii si pentru a se putea extinde/expanda in timpul acestor perioade. Datorita fluctuatiilor hormonale estrogenice, pielea va retine fluide, tesutul conjunctiv din derm se va intari, circulatia limfatica si sanguina va fi diminuata, determinind acumularea in derm a produsilor toxici care duc la incetinirea metabolismului, fapt ce favorizeaza depunerile de trigliceride in adipocite, cu marirea de volum a acestora (pina la de 300 de ori volumul initial) si accentuarea sugrumarii circulatiei – realizindu-se un cerc vicios care in cele din urma se va concretiza prin aparitia celulitei.
maelys

Ce putem face impotriva celulitei?

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu atunci cind sunt intelese cauzele aparitiei celulitei. Avind in vedere ca celulita este predominant o problema circulatorie si de metabolism, primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa imbunatatim micro-circulatia in derm. Acest lucru se poate face cel mai usor prin masaj, care poate fi realizat manual (putin eficient), sau mecanic, cu ajutorul unor masini specializate.
Cea mai performanta dintre aceste masini este LPG Cellu M6 Keymodule (care realizeaza tratamentul numitEndermologie)  Exista si alte aparate, bazate pe succtiune sau/si cu role pasive, dar sunt de regula simpliste, si nici unul nu are eficienta Endermologie – dovedita in peste douazeci si cinci de ani de experienta.

ENDERMOLOGIE – Remodelare Corporala cu LPG CELLU M6

Lipomassage-ul (tratamentul corporal) este prima tehnica non-agresiva care si-a demonstrat din punct de vedere stiintific eficacitatea in modelarea corpului, redand fermitate si netezime pielii.
LPG CELLU M6 Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti
Efectele dureaza pentru ca Cellu M6 nu urmareste doar sa te scape de probleme, ci stimuleaza pielea sa produca singura colagen si elastina.Aparatul mai dispune si de Liftmassage-ul (tratamentul tenului) care reduce ridurile si stimuleaza tesuturile fetei si gatului cu scopul de a le reduce din aspectul neplacut, redandu-ti frumusetea naturala.

Preturi Endermologie LPG Cellu M6 Femei Barbati
LPG Cellu M6 = Lipomassaje (corporal), Liftmasssage (facial), Drenaj limfatic, Antiaging
Sedinta LPG Cellu M6 45′ 120 Ron 120 Ron
Pachet 13 sed. LPG Cellu M6 a 45′ 1300 Ron 1300 Ron
LPG Facial 30′ 60 Ron 60 Ron
LPG Facial + Decolteu 40′ 70 Ron 70 Ron
Costum special LPG 105 Ron 105 Ron

LPG CELLU M6 Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Rejuvenare cu IPL | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie