Rejuvenare cu IPL

Rejuvenare cu IPL - Diva Beauty Studio by Contesse - salon Dorobanti

Vrei sa intorci timpul inapoi? Rejuvenare cu IPL este raspunsul!

REJUVENARE (faciala, decolteu, spate), anti-aging, tratarea petelor solare maronii cu IPL (lumina intens pulsata)

La DIVA Beauty Studio, tehnologia Luminii Intens Pulsate te poate ajuta sa arati mai tanara cu pana la cinci ani.

 Servicii si preturi Rejuvenare cu IPL Abonament 6 sedinte
Pret sedinta Plata integrala
Rejuvenare cu IPL 200 Ron 1130 Ron
Rejuvenare cu IPL zona faciala (FSR) 235 Ron 1450 Ron
Rejuvenare cu IPL zona faciala & Ultrasunete & Masca 320 Ron 1850 Ron
Rejuvenare cu IPL zona decolteu 450 Ron 2350 Ron

Odata cu trecerea timpului, elasticitatea pielii scade din numeroase motive, cel mai important factor in aceste sens fiind lumina solara. Astfel apar ridurile. Ceea ce lumina a cauzat, tot lumina va vindeca. Insa un alt tip de lumina, si anume acea intens pulsata. IPL incalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca noi fibre. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Rezultatul este o micsorare a ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.
Acest efect poate fi sustinut prin asocierea cu alte metode, precum microdermabraziunea sau “liftingul nonchirurgical” – radiofrecventa.

Modificarea pigmentara a pielii se produce in timp, prin expunerea indelungata la radiatiile ultraviolete naturale sau artificiale sau la diversi alti factori din mediul inconjurator.

Apar astfel pistruii si asa zisele pete de batranete, cu localizare in special pe zonele fotoexpuse: fata, decolteu, maini. O alta cauza sunt dezechilibrele hormonale, acestea rezultand in melasma sau cloasma, o afectiune care se manfesta prin pete inchise la culoare care apar pe toata regiunea fetei. La femeile gravide poate aparea, tot datorita dezechilibrelor hormonale,  o pigmentare (cloasma gravidica) la nivelul fetei, care de multe ori persista dupa nastere.
Aceste afectiuni sunt de fapt acumulari de melanina (pigmentul natural al pielii), motiv pentru care se numesc hiperpigmentari si apar mai inchise la culoare decat zonele inconjuratoare.

Pentru tratamentul acestor pete inestetice, Diva Beauty Studio propune tratamentul neinvaziv cu lumina intens pulsata ( Rejuvenare cu IPL). Principiul de actiune este simplu: lumina intens pulsata tinteste melanina din aceste leziuni si o distruge cu ajutorul caldurii. La cateva zile dupa sedinta, petele apar in mod paradoxal un pic mai inchise la culoare decat erau initial, pentru ca ulterior sa se produca o “cojire” a acestora si pielea sa ramana curata. Uneori, acest fenomen apare chiar dupa prima sedinta, insa de multe ori se produce o depigmentare (decolorare) treptata a leziunilor, pe parcursul mai multor sesiuni.

Eficienta tratamentului (Rejuvenare cu IPL) depinde de mai multi factori: vechimea leziunilor, profunzimea lor, expunerea ulterioara la soare, tratamentele complementare. Astfel, leziunile noi si superficiale raspund mult mai bine si mai repede la tratament si pot fi tratate pana la disparitie completa. Pentru cele vechi sau situate mai profund in piele, sunt necesare mai multe sedinte si se obtine o clarificare de pana la 60-70%. Este foarte importanta protectia solara, mai ales pentru petele aparute in urma expunerii la radiatiile ultraviolete. Acasa, pielea trebuie ingrijita corespunzator cu produse de albire.
Este foarte important de retinut ca nu pot fi tratate toate tipurile de leziuni hiperpigmentare. Din acest motiv este necesar ca inainte de tratament sa aiba loc o consultatie si o discutie cu cosmeticiana.

Programul de reintinerire se poate aplica pe fata, gat, decolteu, spate superior sau maini. Rezultatele sunt exceptionale! Dupa aproximativ 6 sedinte, se obtine o reintinerire de 2 pana la 5 ani.

Rejuvenare cu IPL - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti

Rejuvenare cu IPL - Diva Beauty Studio by Contesse, salon Dorobanti


Alte servicii: Coafor | Extensii Par | Manichiura-Pedichiura | Manichiura Tehnica | Cosmetica Clasica | Rejuvenare Faciala | Tratare acnee cu IPL | Epilare definitiva cu IPL | Tratament Onicomicoza cu IPL | Masaj & Reflexoterapie | Endermologie-LPG Cellu M6